3.6 C
Târgu Jiu
luni, noiembrie 28, 2022
AcasăSocialPromovarea turistică, dezbătută la Târgu-Jiu alături de specialiștii FIJET România

Promovarea turistică, dezbătută la Târgu-Jiu alături de specialiștii FIJET România

fijet 1La Târgu-Jiu a avut loc o dezbatere pe tema promovării și dezvoltării destinațiilor turistice din România, la Sala Maură a Prefecturii Gorj. Evenimentul a fost organizat de FIJET România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgu-Jiu, prin Direcția de Turism și Evenimente Culturale și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică „Constantin Brâncuși” Târgu-Jiu, Consiliul Județean Gorj, Școala Populară de Artă Târgu-Jiu și Asociația „Acasă la Brâncuși”.

fijet mar de aurSpecialiștii prezenți la întâlnire au discutat despre promovarea turistică și ce soluții ar putea identifica agențiile de turism și autoritățile pentru a atrage cât mai mulți turiști. A fost prezentată viziunea FIJET România cu privire la promovarea destinațiilor care au primit distincția Mărul de Aur, precum și alte strategii de promovare a destinațiilor turistice. Printre invitați s-au numărat și reprezentanți ai Centrelor Naționale de Informare și Promovare Turistică din țară. Vizita delegației FIJET la CNIPT Târgu-Jiu, o vizită la Muzeul Arhitecturii Populare Curtișoara, o deplasare la Schela – vizită sediul Natura 2000 și o deplasare Târgu Jiu. „Sunt bucuros că orașul nostru a fost gazda unui eveniment important privind promovarea și dezvoltarea destinațiilor turistice din România.

fijet 33Salut prezența la Târgu Jiu a proprietarilor de hoteluri și pensiuni, organizații non-guvernamentale, precum și a specialiștilor celei mai mari organizații profesionale internaționale a jurnaliștilor de turism – Federația Internațională a Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism (FIJET). Brâncuși prin opera sa de la Târgu Jiu a făcut posibil ca orașul nostru să fie pe podium ca și Moscova. Suntem onorați și conștienți de importanța obținerii acestui mare premiu, Mărul de Aur, în dezvoltarea orașului nostru”, a spus Aurel Popescu, primarul municipiului Târgu-Jiu. Ștefan Baciu, preşedintele Clubului Presei de Turism FIJET România, a spus că o primă strategie de promovare a destinațiilor turistice din municipiul Târgu-Jiu, dar şi din judeţ, ar reprezenta-o crearea de pachete turistice, prin intermediul agenţiilor de turism. Reprezentantul FIJET în România a declarat că municipiul Târgu-Jiu este o destinaţie turistică interesantă, având în vedere faptul că aici se află operele marelui sculptor, Constantin Brâncuşi.

Operele lui Brâncuși au fost luminate în albastru

0
Operele lui Constantin Brâncuși din municipiul Târgu Jiu au fost luminate în albastru, pentru a...

Operele lui Brâncuși, luminate în albastru

0
Operele lui Constantin Brâncuși din municipiul Târgu Jiu vor fi luminate în albastru, în seara...

Ce nu mai au voie să facă polițiștii locali care supraveghează operele lui Brâncuși

0
Conducerea Poliției Locale Târgu Jiu a luat măsuri, după ce un cunoscut arhitect gorjean a...

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!