Acasa / Social / Protest cu peste 100 de mămici în centrul orașului. Aviz favorabil din partea autorităților
Universitatea Constantin Brancusi Targu Jiu - Admitere 2018

Protest cu peste 100 de mămici în centrul orașului. Aviz favorabil din partea autorităților

Protestul mămicilor din municipiu a fost aprobat de Primăria Târgu Jiu. Comisia întrunită ieri în cadrul unității a dat undă verde protestatarelor să-și spună nemulțumirea în centrul orașului. Acțiunea va fi una pașnică, mămicile nu vor scanda, ci vor purta afișe cu mesaje clare la adresa celor ce conduc sistemul sanitar din Gorj.

Evenimentul va avea loc săptămâna viitoare, la orele prânzului când, peste 100 de mămici sunt așteptate la protest. „A avut loc o sedință a Comisie de Ordine Publică, sedință în care s-a discutat o solicitare a mămicilor din Târgu Jiu care, printr-o adresă înaintată primariei își exprimă dorința de a picheta sediul Consiliului Județean Gorj și al Prefecturii Gorj, luni, între orele 15:00-17:00, făcând trimitere la condițiile de spitalizare din Spitalul Județean de Urgențe din Târgu Jiu. E un drept al dumnealor de a avea o astfel de manifestare. Comisia de Ordinea Publică a discutat și am pus în discuțiile toate condițiile care trebuie îndeplinite pentru ca acțiunea să aibă loc. Potrivit solicitării peste 100 de persoane vor lua parte la protest”, a declarat viceprimar Aurel Popescu.

Acțiunea vine ca un strigăt de ajutor al mămicilor din județ, sătule să fie victime ale sistemului sanitar din Târgu Jiu. Prin mai multe postări publice acestea și-au împărtășit întâmplările dureroase prin care au trecut internate fiind cu micuții lor în secțiile Spitalului Județean de Urgențe din Târgu Jiu.

Un comentariu

  1. Ar trebui să iese mâi multe mame.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*