Acasa / Social / Rânca, gazda Cupei Rotary la schi şi snowboard

Rânca, gazda Cupei Rotary la schi şi snowboard

Clubul Rotary Târgu Jiu a organizat sâmbătă, 16 februarie 2019, începând cu orele 10:00, cea de-a XIII-a ediție a Cupei Rotary la Schi. Competiția s-a desfășurat pe 5 categorii de vârstă la schi, și o competiție pentru snowboard.

Staţiunea turistică Rânca din Munţii Parâng a fost gazda Cupei Rotary la schi şi snowboard. 93 de participanți s-au reunit sâmbătă la start iar rofeul i-a revenit lui Mihai Mazilu.

„Vremea a fost foarte bună, iar participarea în media anilor trecuţi. Pârtia principală din centrul staţiunii s-a prezentat în condiţii excelente şi toată lumea s-a bucurat de eveniment. Nu au lipsit muzica, diplomele şi medaliile. Trofeul a fost câştigat de Mihai Mazilu“, a declarat Ştefan Ghimişi, unul dintre organizatorii cupei.

În ciuda faptului că în următoarea lună se anunţă temperaturi în creştere, salvamontiştii susţin că încă se vor putea organiza şi alte competiţii de profil în staţiunea Rânca. Aici sunt temperaturi scăzute noaptea şi stratul de zăpadă se conservă bine. La Rânca vor mai avea loc cel puţin două concursuri de schi. Este vorba de Cupa OMW Petrom şi Cupa Sănătăţii, organizată de Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Sute de participanţi sunt aşteptaţi la ambele competiţii dedicate sporturilor de iarnă. În rest, la Rânca se poate urca fără probleme, în ciuda faptului că viscolul le-a dat de mai multe ori bătăi de cap drumarilor. În prezent, DN 67 C, pe tronsonul Novaci-Rânca, este curăţat. Doar izolat se mai regăseşte zăpadă de -3 centimetri între kilometri 30 şi 34.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*