4.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăHeadlinesRăspunsul crunt oferit de medicii turci în cazul copilașului diagnosticat cu cancer

Răspunsul crunt oferit de medicii turci în cazul copilașului diagnosticat cu cancer

Un nou eșec al medicilor turci. Este vorba de Robert, băiețelul în vârstă de un an, care suferă de cancer. Medicii din Turcia  i-au anunțat pe părinți că tratamentul nu dă randament, asta după ce s-au plătit sume considerabile în contul clinicii.
„A trecut o săptămână în care n-am mai fost eu. N-am putut să mai văd, n-am putut să respir, să aud și să trăiesc. N-am putut să mai fiu mamă pentru copilul meu. Acum o săptămână, în urma ultimelor analize, doctorii turci mi-au spus că tratamentul nu funcționează. Curele de chimioterapie pe care le-a făcut Robert nu au dat roade.
Nu își poate nimeni imagina o asemenea durere, să simți cum îți este străpunsă inima cu mii de cuțițe și te prăbușești la pământ fără aer. M-am trezit și mă gândeam că trebuie să-mi sun soțul și să-i spun că terapia nu a funcționat. Am încercat să plâng, dar nu mai aveam deloc lacrimi. Nici aer în piept.
-Cum aș putea să mai trăiesc eu fără el?.
Robert, secerat în tot corpul de durere, mi-a zâmbit și mi-a întins mânuța. Atunci mi-am dat seama că eu deja renunțasem la luptă, dar copilașul meu nu avea de gând s-o facă!“, a spus mama copilașului, Claudia Ecobici, pe pagina de Facebook.

În tot mai multe cazuri care ajung în Turcia, medicii din această țară se declară neputincioși, după ce le-au dat speranțe pacienților și rudele.

„Vă rog să ne ajutați să ducem lupta asta mai departe!“
O șansă pentru băiețel a fost oferită de medicii din Italia. Robert a ajuns la o clinică din Genova și a început investigațiile.
„Dumnezeu ne-a scos în cale oameni minunați pe care nici nu-i cunoaștem și care au luptat zi de zi ca să ne fie bine si ca Robert al nostru să trăiască! Și atunci când totul părea pierdut, oamenii ăștia despre care vorbesc au găsit o echipă de medici din Italia dispuși să ne primească.
În astfel de situații, te agăți și de ultimul fir de ață de-ți iese în cale. Așa am făcut și noi. L-am trimis pe soțul meu în Genova să discute cu doctorii, iar în momentul în care am avut confirmarea că boala încă n-a învins, am cumpărat biletele de avion. Am achitat toate costurile de spitalizare și am plecat.
Acum suntem internați în Clinica Giannina Gaslini din Genova și suntem bine. Mâine facem un CT și vom începe lupta de la capăt. Ne-am irosit toate economiile avute în acel moment pe biletele de avion și nu știm încotro vom apuca. Nu știm nici la ce costuri ne vom înhăma aici, dar asta nu mai contează. Deocamdată va fi necesar să ne plătim cazarea și mâncarea.
Vă rog să ne ajutați să ducem lupta asta mai departe! Robert trebuie să reușească!
Datorită vouă suntem aici!
Revolut în Lei
Marian Ecobici
RO92 BREL 0005 5168 6446 0100
Transfer Revolut prin telefon +40762635080
Pentru Lei și Valuta
– ING Bank IBAN: RO17INGB0000999907500354
Titular cont: Marian Ecobici
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: RON
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB

Banca Transilvania Lei
Viorela Claudia Ecobici
RO65BTRLRONCRT0254775001
Transfer BTPay
0770646312“, a mai transmis Claudia Ecobici.

Au venit de pe un șantier din București ca să ajute la amenajarea unui centru social

0
Mai mulți tineri care lucrează pe un șantier din București au venit să ajute la...

Copil cu tetrapareză spastică ajutat de un medic în recuperare medicală

0
Un copil care suferă de tetrapareză spastică va beneficia de ședințe de recuperare oferite gratuit...

Vlăduța Lupău revoltată din cauza unei urmăritoare

0
Vlăduța Lupău nu s-a mai putut abține. Artista a răbufnit în mediul online după ce...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!