Acasa / Social / Roberta Crintea și invitații săi, pe scena din Tg-Jiu

Roberta Crintea și invitații săi, pe scena din Tg-Jiu

În data de 23 iulie este programat la Tg-Jiu un super concert de muzică populară. Orchestra Lăutarii de Chișinău conduși maestrul Nicolae Botgros și Roberta Crintea sunt cap de afiș.

Roberta Crintea a lansat invitația de a participa la acest eveniment numeroșilor săi colegi de breaslă iar răspunsul nu s-a lăsat prea mult așteptat. Astfel, la invitațiea frumoasei artiste au răspus afirmativ: Petrică Mâțu Stoian, Maria Deac, Cornelia și Lupu Rednic, Alexandru Pugna, Liliana Laichici, Olguța Berbec, Leontin Ciucur, Anita Ganțu, Nicușor Iordan, Alina Pinca, Claudia Toropu, Constantin Măgureanu, Robert Târnăveanu, Maria Rotaru, Marian Medregoniu, Aurel Blondea, Marcel Parnica. Evenimentul va fi prezentat de Felicia Stoican, redactor muzical la TVR Timișoara.

”Costuri cu artiștii nu există, pentru că ei îmi sunt colegi apropiați de 20 de ani, oameni care au crezut în mine și îmi sunt alături. Am avut acest spectacol la Sala Palatului și mi-am dorit să-l repet și la Tg-Jiu” a spus Roberta Crintea.

Din bugetul primăriei se vor suporta doar costurile pentru Orchestra de la Chișinău iar Roberta Crintea s-a ocupat de invitarea celorlați artiști și colegi de scenă.

Evenimentul va avea loc în Piața Prefecturii începând cu orele 20.00 iar intrarea este gratuită.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*