4.1 C
Târgu Jiu
luni, noiembrie 28, 2022
AcasăSocialS-a prelungit perioada pentru autorecenzare

S-a prelungit perioada pentru autorecenzare

Vasile Păunescu, director Direcția de Statistică Gorj

Perioada de autorecenzare a fost prelungită până în 27 mai. Decizia a fost luată la nivel central după ce, în ultima săptămână, numărul documentelor completate de români a crescut semnificativ. În Gorj, peste 120 de mii de gorjeni s-au autorecenzat, până în prezent.

„Pe parcursul derulării autorecenzării, în general, media de finalizare a chestionarelor a fost 110.000 la nivelul unei zile, cu anumite ciclicităţi pe parcursul unei săptămâni. Din fericire, în ultimele două săptămâni rezultatele au fost cu totul spectaculoase, cu o precizare, că, în ultima săptămână, nivelul de autorecenzare a fost la peste 440.000-450.000 de chestionare finalizate”, este mesajul transmis de președintele Institutului de Statistică, Tudorel Andrei, în urma decizie luate.

La Gorj, pe locuri fruntașe la autorecenzare stau localitățile Bustuchin și Rovinari. Pe pozițiile codașe stau comunele Aninoasa, Stoina și Godinești “ În teren se va merge în perioada 31 mai-17 iulie. Este mai facil ca cetățenii să se autorecenzeze. În continuare, solicit cetățenilor să fie foarte atenți și, în toate UAT-urile unde există nomenclatură nouă, cetățenii să se înregistreze la adresa nouă”, a transmis Vasile Păunescu, directorul de la Direcția de Statistică Gorj.

Romanescu: Liberalii, chemați să aleagă între „RĂU”și „rău”

2
Alegerile din PNL Gorj nu vor stinge conflictul din organizația județeană. Problemele din interiorul filialei...

Cer includerea AHE Valea Sadului – Vădeni în lista finanțărilor din REPower EU

0
Consiliul Județean Gorj a înaintat astăzi, 24.11.2022, o adresă către Guvernul României, Ministerul Investițiilor Europene...

Soluțiile PSD pentru echitate socială

0
Echitatea socială impune ca susținerea din partea statului să ajungă într-o măsură mai mare la...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!