S-au căsătorit în locul unde a început povestea lor de dragoste

0
374

Doi tineri din Târgu Jiu au vrut să aibă parte de o căsătorie specială şi nu au ţinut cont de pandemia de COVID-19. Cei doi s-au căsătorit în noaptea dintre ani la Poarta Sărutului. Cununia civilă a fost oficiată de primarul municipiului Târgu Jiu.

Ștefan Titu Mădălin și Maria Loredana Bărăgan și-au unit destinele în Parcul Central. A fost singurul cuplu care a păstrat tradiția și s-a căsătorit la cumpăna dintrei. Cei doi au ținut să se căsătorească în acest loc deoarece aici s-au cunoscut și a început frumoasa lor poveste de dragoste.

Ceremonia nu a avut loc după miezul nopţii şi intrarea în noul an, așa cum se desfșura în mod normal, ci la ora 22,00, pentru a se respecta restricţia privind circulaţia între orele 23,00 şi 5,00. Mirii au primit în dar, din partea Primăriei Târgu Jiu, flori, şampanie şi tort.

„Am avut plăcerea de a oficia formarea unei noi familii, iar tinerii Dana și Mădălin Ștefan m-au impresionat. Doi oameni frumoși, pentru care această noapte va rămâne de neuitat.

Căsătoria este un moment solemn, cu o încărcătură emoțională aparte“, a spus primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

300 de tineri s-au căsătorit la Poarta Sărutului

Tradiţia căsătoriilor la Poarta Sărutului durează de peste 20 de ani. Până acum, aproximativ 300 de tineri din toată ţara şi-au unit destinele la Poarta Sărutului. Îndrăgostiţii vor să vină să se căsătorească în faţa operei de artă pentru că să aibă noroc în viaţa de cuplu.

La Revelionul trecut, nouă cupluri s-au căsătorit la Poarta Sărutului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here