spot_img
7.1 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesSalata de Bălești, căutată de târgujieni! Află-i secretul și vezi ce mai...

    Salata de Bălești, căutată de târgujieni! Află-i secretul și vezi ce mai are în solar fiul unui fost polițist

    balesti salata 2Laurențiu Mălăescu deține la Bălești mai multe solarii din care, de curând, salata și ceapa verde au fost scoase pe piață, la vânzare. Clienții săi fideli știu deja că marfa produsă de tânărul legumicultor din comuna Bălești este de foarte bună calitate, așa că îl caută mereu. „Cumpăr de la Solarii Bălești de vreo doi ani și ne plac foarte mult legumele lor! Am copii mici și încerc, pe cât posibil, să le dau mâncare sănătoasă. Acum, primăvara, iau de la dânșii salată și ceapă verde zilnic. Abia aștept să iasă cu roșiile pe piață! Cred că secretul lor este munca depusă de domnul care deține solariile”, a spus Miruna din Târgu-Jiu. În solariile sale, Laurențiu Mălăescu, fiu al unui fost polițist, muncește alături de mama și soția sa.

    balesti salataNiciodată nu s-a dat înapoi de la muncă și spune că iubește viața la țară. Nu trece o zi fără să intre în solarii și să verifice salata, ridichiile, ceapa verde etc. De asemenea, Laurențiu Mălăescu cultivă și căpșuni, dar doar pentru familia sa! Vara și primăvara, Laurențiu Mălăescu cultivă roșii și castraveți, iar toamna și iarna pune salată și ceapă verde, astfel că primăvara vinde salată, ceapă verde, iar vara roșii, castraveți. Mai cultivă și vinete, dar pentru consumul familial. „Cei care au cumpărat de la mine în trecut știu ce calitate au legumele noastre. Folosesc gunoi de grajd pentru solarii, stropesc plantele când au probleme cu dăunătorii. În primăvară, salata a mers bine, ceapa a mers mai rău și a avut prețul mic”, a declarat legumicultorul din Bălești. Pentru a-și promova afacerea, Laurențiu Mălăescu administrează pagina de Facebook „Solarii Bălești”, acolo unde clienții săi pot afla noutățile.

    Despre afacerea tânărului

    balesti solarii„Investiția inițială a fost de 7.500 de euro de la AFIR sau fostul Sapard. În fiecare an am primit câte 1.500 de euro. Din fonduri proprii puneam cam până la 100 de milioane de lei vechi pe an. Forța de muncă este din familie, căci nu găsim oameni serioși care să muncească o zi întreagă. Muncesc ore în șir aici, în solar, lucrez și noaptea dacă nu termin ce mi-am propus. Am instalație de lumină aici și pot munci și noaptea în solarii”, a spus Laurențiu Mălăescu din Bălești.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: