Acasa / Social / Săptămâna grătarelor încinse la Târgu Jiu! Au început pregătirile pentru 1 Mai și Sărbătoarea Narciselor

Săptămâna grătarelor încinse la Târgu Jiu! Au început pregătirile pentru 1 Mai și Sărbătoarea Narciselor

Târgujienii se pregătesc să încingă din nou grătarele la iarbă verde. Nici nu a trecut bine Paștele, că municipalitatea a început deja pregătirile pentru cele două serbări câmpenești cu tradiție care au loc în Târgu Jiu la începutul lunii mai. Poiana Narciselor și Dumbrava Drăgoeni au intrat în „reparații”.

Minivacanța de 1 Mai îi va găsi și anul acesta pe numeroși târgujieni la mici și bere în pădurea de la Drăgoieni, iar săptămâna grătarelor încinse va continua până duminică, 6 mai, când are lor Sărbătoarea Narciselor la Preajba. Viceprimarul Aurel Popescu spune că angajații Edilitara au început deja pregătirile pentru cele două serbări câmpenești.

„A avut loc o întâlnire cu directorii de direcții și cu societatea Edilitara, pentru că se apropie minivacanța de 1 mai și, după cum se știe, ziua de 30 aprilie va fi liberă. La fel ca în anii trecuți, vom organiza atât de 1 mai, cât și de 6 mai, două serbări câmpenești care au devenit tradiție pentru municipiul Târgu Jiu: Ziua Internațională a Muncii și Sărbătoarea Narciselor. Este foarte important să organizăm din timp aceste sărbători câmpenești. Sunt foarte multe lucruri de făcut în zonele în care se organizează, respectiv pădurea Drăgoeni și zona Preajba. Este de lucru atât pe partea de infrastructură, cât și în ceea ce privește alimentarea cu energie electrică, ridicarea gunoiului, asigurarea transportului public local, dar și alte lucruri pe care le-am discutat într-o primă ședință. Voi verifica permanent ca toate lucrurile să fie puse la punct și duse la îndeplinire”, a declarat vicele Aurel Popescu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*