Școală de vară la Straja. Sunt invitați și tinerii din județul Gorj

0
13

Tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 și 19 ani au ocazia să se înscrie în proiectul Școala de vară ”Sport și nutriție în natură pentru TINEri” care are ca scop principal creșterea numărului de tineri din SV României (județele Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara și Gorj) care practică un stil de viață sănătos, în comuniune cu natura, prin intermediul unei tabere de sport și nutriție ce va avea loc în stațiunea Straja, din jud. Hunedoara, în perioada 1-7 septembrie 2019.

”Dacă dorești să te afli printre cei 40 de beneficiari (cu vârsta cuprinsă între 14 și 19 ani) interesați să îmbrățișeze un mod de viață sănătos și să iei parte la 4 ateliere de educație fizică și sport, 7 ateliere de nutriție, 7 ateliere de educație în natură și 1 atelier de igienă dentară, te invităm să te înscrii prin completarea formularului de mai jos” au transmis reprezentanții proiectului.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_TdChDNU_APg4GGbjQ7SNqm1r-AoKWA5A7hz2rR9uuRTvBA/viewform

Termenul limită până când vă veți putea înscrie este data de 24 august 2019, ora 23.59. În 25-26 august va avea loc selecția aplicanților, iar la finalul zilei de 26 august veți putea afla dacă sunteți selecționați.

”Școala de vară – Sport și nutriție în natură pentru TINEri” este un proiect finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here