spot_img
5.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăSocialȘcoala Internațională de Vară „Constantin Brâncuşi” - 2018

    Școala Internațională de Vară „Constantin Brâncuşi” – 2018

    Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu organizează în perioada 09 – 18 iulie 2018, Școala Internațională de Vară „Constantin Brâncuşi” – ediția a III-a. Cuvântul de bun venit va fi adresat participanților marți, 10 iulie 2018, ora 1000, la sediul Universității din str. Tineretului, nr. 4 – Campus Studențesc Debarcader, sala „Horațiu Mălăele”.

    La această activitate vor participa 10 persoane (elevi și însoțitori) din Republica Serbia și 20 de persoane (elevi și însoțitori) din Republica Moldova, precum și studenti și cadre didactice ale Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu.

    Programul Școlii de vară va cuprinde cursuri teoretice privind: integrarea în UE, recunoașterea diplomelor, educația anticorupție, aspecte privind dezvoltarea durabilă etc., dar și evenimente culturale și recreative prin care se dorește dezvoltarea interesului pentru cultura română și, totodată, dezvoltarea mentalității multiculturale.

    Școala Internațională de Vară „Constantin Brâncuşi” – ediția a III-a se desfășoară ca activitate în cadrul proiectului cu titlul „Etnici români la UCB – Școala Internațională de Vara „Constantin Brâncuși” – ediția a III-a”, proiect realizat cu sprijinul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: