spot_img
4.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăSocialSe bat pe reduceri şi în 2014!

    Se bat pe reduceri şi în 2014!

    Chiar dacă vara este încă departe, turiştii au deja posibilitatea să îşi aleagă destinaţiile de concediu. Agenţiile de turism au pregătit oferte atractive la mare şi la munte, pentru turiştii nerăbdători şi care cu greu rezistă reducerilor. Cu până la 50 la sută scad tarifele la cazare şi masă pentru cei care se grăbesc să îşi facă rezevarea până la 31 martie.

    Şi anul acesta, reducerile sunt nelipsite şi de-a dreptul irezistibile, mai ales prin Înscrierile timpurii, una din cele mai căutate oferte ale agenţiilor de turism. De la începutul anului, numărul rezervărilor au trecut de 300 şi va mai creşte. În topul preferinţelor turiştilor care nu doresc să plece prea departe de casă, se află staţiunea Mamaia, spun agenţii de turism, iar pentru străinătate, cea mai căutată destinaţie, este însorita Grecie. „Şi anul acesta avem surpriza plăcută să fim căutaţi de turiştii care cunosc reducerile din plin sezon pentru staţiunile de pe litoral şi nu numai. Până acum, au venit 350 de turişti au venit şi au achitat avansurile pentru înscrierile timpurii. Este un mod de a face reduceri substanţiale, pentru că staţiunile de pe litoral aplică reduceri de la 15-30%, dar care scad proporţional cu termenele de predare a avansurilor. Au fost termenele 31 decembrie, urmează 28 februarie şi 31 martie, acestea fiind termene până la care cei care vor să beneficieze de înscrieri timpurii pot veni la agenţie şi achita avansul, pentru ca până la limita de achitare a preţului, să fie achitat întreg biletul”, a declarat Radu Ciobanu, director agenţie de turism Târgu-Jiu. Mamaia este şi anul acesta atracţia principală, rămânând în topul preferinţelor, graţie investiţiilor şi a regimului all inclusive. De exemplu, pentru un hotel de 2 stele la Mamaia, un sejur de 7 nopţi cazare, cu opţiuni doar pentru mic dejun sau masă completă, tariful este de 14 milioane, la care se poate aplica o reducere de 20%.

    Early Booking „face legea”!

    Trendul se menţine ascendent şi în privinţa solicitărilor pentru destinaţii de vacanţă din străinătate, spun agenţii de turism. 900 de turişti au valorificat anul trecut Bulgaria în toate sistemele de la Early Booking până la all inclusive. „Şi anul acesta am început bine, iar cea mai căutată destinaţie se anunţă a fi Grecia în 2014. Şi Noi valorificăm şi programul Senior Voyage, pentru Italia, Spania, Malta, Tenerife, Cipru. Tarifele pleacă de la 295 de euro şi mereg până la 400 de euro”,a subliniat Radu Ciobanu, şeful unei agenţii de turism din oraş.

    Oferte extinse pentru străinătate, cu Senior Voyage

    Programul Senior Voyage se adresează turiştilor de o anumită vârstă, 50 de ani şi care trebuie însoţiţi, dar şi alte categorii de vârstă pot să-l valorifice. Nu mai există limită de vârstă. Aprilie-mai, octombrie-noiembrie sunt perioadele de sezon care la care pachetul face referire. Aşadar, programele se întrec în avantaje pentru turiştii care fie prin Înscrieri timpurii, Senior Voyage sau alte pachte, pot să aibă concediul visat. Nu doar litoralul aduce pachete convenabile. Muntele rămâne oricând o alternativă atractivă pentru iubitorii de aer curat şi tratament. Agenţiile de turism au pregătite deja programe precum Hai la băi, Decada balaneară şi O săptămână de refacere. Mai rămâne ca turiştii să aleagă între Băile Herculane, Felix, Eforie Nord, Călimăneşti-Căciulata, unde operatorii se întrec să vină cu sejururi cât mai profitabile şi momente de neuitat.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: