Acasa / Social / Se caută asistenți medicali. Vezi unde!

Se caută asistenți medicali. Vezi unde!

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Gorj scoate la concurs mai multe posturi de asistent medical. Este nevoie de personal în mai multe centre ale Direcției, termenul limită de depunere a cererilor fiind 08 octombrie.

Instituția aflată în subordinea Consiliului Județean organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 7 funcţii contractuale de execuție, vacante. Este vorba despre postul de asistent medical cu studii postliceale la Complexul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică pentru adulți ”Bîlteni” – Centrul de recuperare și reabilitare – 3 posturi; asistent medical cu studii postliceale la Complexul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică pentru adulți ”Bîlteni”- Centrul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică – 2 posturi; asistent medical cu studii postliceale la Centrul de recuperare și reabilitare Tg- Cărbunești – 2 posturi.

Condiții de participare

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: absolvent(ă) studii postliceale sanitare absolvite cu diplomă de școală sanitara, postliceală în specialitatea „ asistent medical generalist; posesor al certificatului de membru O.A.M.G.M.A.M.R. – asistent medical generalist, avizat și valabil la data concursului. Certificatul va fi însoțit de avizul anual pentru autorizarea exercitării profesiei de asistent medical generalist, avizat și valabil la dala concursului, sau de adeverință pentru participare la concurs, eliberată de O.A.M.G.M.A.M.R.; minimum 3 ani vechime în funcția de asistent medical generalist/specialitatea autorizată de liberă practică.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 08 octombrie 2019, ora 16:30: termenul limită pentru depunerea dosarelor; 17 octombrie 2019, ora 09:00: proba scrisă; 22 octombrie 2019: proba interviu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*