Șef nou la Edilitara

1
767

Modificări în structura societății Edilitară. Alexandru Zaharia a fost înlocuit cu un apropiat al primarului Marcel Romanescu, membru PNL.

„De astăzi, Adrian Dăianu conduce societatea Edilitara. Este un specialist căutat de mari companii autohtone dar și din afara țării și are o carieră impresionantă.
În echipa care coordonează activitatea societății rămâne domnul Alexandru Zaharia, un om cu o experiență vastă, a cărui activitate este foarte apreciată.
De asemenea, profesorul universitar doctor Dorel Chirițescu este noul președinte al Consiliului de Administrație al Edilitara.
Vom avea un volum uriaș de lucrări la Târgu Jiu și ne bazăm pe societatea Edilitara, a cărei activitate o vom susține așa cum am făcut-o și până acum. Urez echipei de conducere și membrilor consiliului de administrație succes în activitate și sunt convins că rezultatele muncii lor se vor vedea curând!”, a transmis primarul Marcel Romanescu.


1 COMENTARIU

  1. TOT UN SINECURIST SUSTINUT DE ROMANESCU.DACA ERA ASA DE VALOROS DECENU A RAMAS IN DOMENIUL ENERGETIC?CONSILIUL DE ADMINISTRATIE ESTE PLIN DE LIBERALI PUSI DE ROMANESCU PENTRU A MAI ROADE SI EI DIN CIOLANUL EDILITARA,MOSIA LUI ROMANESCU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here