Site-ul „Cult-ura.ro”, peste 100.000 de vizitatori în mai puțin de o lună

1
39

cultura vizitariProiectul media www.cult-ura.ro s-a dovedit a fi un succes veritabil! Site-ul a avut un impact incredibil în prima lună de la lansare, peste 100.000 de persoane alegând să acceseze articolele de presă realizate de redactorii paginii. „Cult-ura.ro” este un proiect inedit ce aparține scriitorului Luis Popa, director al societății Polaris, acest site fiind axat pe promovarea județului Gorj și a oamenilor cu performanțe în diverse domenii. Totodată, aici pot fi promovate și locurile de cazare din județ, cum ar fi pensiuni, restaurante, pub-uri, discoteci sau alte locuri unde oamenii își pot petrece timpul liber.

Pagina de cultură a fost lansată în prima săptămână a lunii mai, după sărbătorile pascale. „Nu credeam că acest proiect, la care țin foarte mult, va prinde așa de bine într-o perioadă atât de scurtă. Dar se pare, și mă bucură acest lucru, că oamenii încă mai apreciază locurile frumoase de lângă ei, vor să cunoască povești de viață și să participe sau să citească despre evenimentele culturale și artistice din orașul și județul lor. Acest lucru mă determină să merg mai departe, împreună cu echipa mea, și să scoatem în relief cât mai multe lucruri plăcute din județul în care trăim. Ce mă determină să fac acest lucru?… de multe ori ne comparăm cu alte zone ale țării, dar uităm ce avem lângă noi: operele lui Brâncuși, Rânca, Cheile Sohodolului, Tismana, Lainici, Ecaterina Teodoroiu, Tudor Vladimirescu și lista poate continua”, a declarat Luis Popa, fondator site-ul „Cult-ura.ro”.

Scriitorul Luis Popa susține că echipa sa, alături de colaboratori, încearcă să mențină în continuare interesul cititorilor prin aceleași materiale de promovare a meleagurilor și oamenilor din Gorj. „Sper ca numărul vizitatorilor să fie într-o continuă creștere și, în același timp, așteptăm colaboratori care să ne trimită materiale despre locurile pe care le vizitează sau oamenii pe care îi întâlnesc deoarece, împreună, putem ajuta la promovarea județului Gorj. Țin, pe aceasta cale, să le mulțumesc colegelor, le consider colegele noastre, medicul Cristina Căliman, Elena Pomană și Denisa Tomescu, care au dorit, spre bucuria noastră, să facă parte din echipă, având încredere în acest proiect”, a mai precizat Luis Popa, fondator „Cult-ura.ro”.

Site-ul „Cult-ura.ro” este o pagină unde se pot afla noutăți chiar și din domeniul modei, al înfrumusețării, sănătății, dar și al business-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here