14.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 8, 2021
AcasăSocialSlots, cele mai căutate și practicate jocuri de noroc pentru distracție, în...

Slots, cele mai căutate și practicate jocuri de noroc pentru distracție, în mediul online

Cazinou online intr-un laptop

Nu mai este un secret faptul că păcănelele, așa cum le știm în România, sau slots machine, cum sunt denumite în Statele Unite, sunt cele mai căutate și practicate jocuri de noroc din cazinouri. Sunt colorate, dinamice, cu muzică atractivă și jackpoturi foarte mari.

Odată cu apariția cazinourilor online, slots păstrează același succes în rândul practicanților și iubitorilor de jocuri de noroc.

Un joc mecanic video de tip „slot machine” sau simplu „slot” este un aparat de joc de noroc cu trei sau mai multe roți cu imagini care se rotesc independent. Acest gen de aparat este foarte popular în cazinouri și „săli de joc”, asigurând 70% din veniturile acestora.

Atmosfera în online nu se compară cu cea din cazinourile clasice, dar cu siguranță sunt numeroase avantaje de a practica jocurile de noroc și în mediul digital / virtual.

Datorită tehnologiei, marii producători de slots au reușit să inoveze și să reinventez aceste jocuri în mediul online, făcându-le mereu atractive și distractive.

EGT (Euro Games Technology) este unul dintre cei mai mari producători de jocuri tip slot machine. Puteți încerca sloturi EGT oferite de cazinoul online 888. Este unul dintre cele mai mari cazinouri online din România. Are peste 100 de jocuri de tip slot în ofertă. Întâmpină jucătorii cu bonusuri de intrare, rotații gratuite și jackpoturi impresionante.

Portofoliul EGT Interactive este format din numeroase video sloturi, video poker, rulete și alte jocuri de noroc. Sistemul EGT Multigame Server (MGS) reprezintă o soluție tehnologică ce oferă operatorilor online o conexiune directă cu cel mai bun conținut cazino-jocuri de noroc online al EGT.

EGT Interactive face ca cele mai populare jocuri din cazinourile online să poată fi jucate de la un laptop sau de pe terminalul mobil. Jocurile sunt disponibile pentru iOS și Android. Departamentul de dezvoltare folosește cele mai noi tehnologii și design pentru a satisface preferințele jucătorilor. Mereu este oferit conținut de calitate, care trebuie să fie interesant și nou.

Majoritatea practicanților de jocuri de noroc online aleg jocurile de tip slots pentru distracție și relaxare de oriunde. Oricine poate trage de manetă sau să apese pe un buton și să aștepte alinierea imaginilor favorabile pentru câștigarea marelui premiu.

Un mare avantaj al practicării sloturilor online ține de modul prin care se poate controla jocul. În cazinourile clasice, atmosfera este foarte dinamică, fără ceasuri, dar cu mulți factori influențatori, băutură gratuită și gustări, plus concerte live, toate acestea având rolul de a distorsiona noțiunea timpului și să-i facă pe jucători să parieze mai mult.

Prin practicarea slot machine din confortul propriului cămin, se poate oricând să fie închis și fiecare să-și desfășoare activitatea casnică sau la birou. Când oboseala își spune cuvântul sau nu norocul nu e de partea jucătorului, se poate lua oricând o pauză

Un alt avantaj al practicării jocurilor de noroc în mediul online ține de gălăgie. Nu există forfota și dinamicitatea din cazinoul clasic. Nu trebuie să se stea la rând pentru a ajunge la maneta păcănelelor. Jocurile online sunt mereu disponibile și în orice moment jucătorii se pot conecta și imediat se poate paria. Totodată, există posibilitatea de a alege din sutele de jocuri de tip slot sau alte tipuri de jocuri de noroc. Totul este la un click distanță.

Pentru a atrage numeroși jucători, cazinourile online pun la bătaie jackpoturi impresionante. Toate sistemele sunt interconectate și o parte din mizele jucate sunt adăugate la marele premiu. Asta înseamnă că, indiferent de miza jucată, există șanse ca fiecare jucător să fie un potențial câștigător.

Față de cazinourile clasice, când jucătorii încep să cheltuiască bani imediat de cum le-au trecut pragul, cazinourile online oferă numeroase bonusuri de intrare. Avantajul de a juca slot machine online ține și de faptul că se poate beneficia de rotiri gratuite sau jocuri fără miză.

Când un jucător alege să-și încerce norocul într-un cazinou clasic, acesta este limitat la ce îi oferă acesta. Odată așezat la masă sau la aparat și începe să joace, e mai complicat să schimbe dacă ceva îl deranjează. Chiar dacă acest lucru se întâmplă într-o destinație precum Las Vegas, unde cazinourile sunt la tot pasul, tot este un disconfort să alerge de la un cazinou la altul până găsește jocul dorit.

Slots machines intr-un cazinou clasic

Pe online nu există această problemă. Dacă unui jucător nu-i place jocul sau cazinoul, oricând se poate schimba printr-un simplu click. Plus de asta, utilizatorii pot practica mai multe jocuri de noroc în paralel chiar la mai multe cazinouri online.

În concluzie, experiențele dintre cazinourile online și offline diferă foarte mult când vine vorba de atmosferă și experiența ambientală, dar în același timp sunt asemănătoare când vine vorba de jocuri de noroc și câștiguri.

Cazinourile online oferă mult mai multe variante de jocuri de tip slots, fără a aștepta după alți jucători, fără a pierde timpul cu alergatul prin cazinourile clasice. Plus ca jocurile de tip slot machine sunt mult mai accesibile online, fără a fi obligați să pariați din prima tragere de ”click”.

Odată ce userul a intrat pe site-ul unui cazinou online, au început să curgă bonusurile de ”bun venit”, extragerile gratuite pentru acomodare și chiar primele câștiguri.

Pe lângă experiența diferită de joc între offline și online, un mare avantaj constă în stăpânirea timpului. Jocurile online se pot practica de acasă, fără a pierde orele prin cazinourile clasice. Oricând orice user se poate deconecta de la joc și să revină în sânul familiei sau între prieteni. E poate cel mai mare avantaj de a putea juca online.

Totodată, practicarea jocurilor de noroc pe online creștere și nivelul de responsabilitate. Nu există factori perturbatori sau influențatori. Important este ca fiecare jucător să fie cumpătat în practicarea jocurilor de noroc și să parieze doar banii pe care este dispus să-i piardă. Toată experiența trebuie să fie plăcută, relaxantă, nu anxioasă. Orice câștig este doar bonus.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -