5.6 C
Târgu Jiu
miercuri, martie 3, 2021
Acasă Social Şomerii gorjeni aşteptaţi la tăiat de vie, în Franţa

Şomerii gorjeni aşteptaţi la tăiat de vie, în Franţa

- Advertisement -

De la francezi vine …şansa unui loc de muncă, şi nu oriunde ci pe podgoriile însorite ale ţării cu cele mai renumite vinuri. Cum via trebuie îngrijită cu pricepere, ei bine, un fermier francez are nevoie de 10 astfel de angajaţi la tăiatul viei şi este dispus să-şi plătească argaţii cu 10 euro pe oră.

Oferta venită de la angajatorul francez este una în premieră pentru gorjeni, spune conducerea AJOFM Gorj. Aşa se face că prin serviciul Euress, toţi cei interesaţi şi care au experienţă în domeniu şi cunoştinţe minime de limbă franceză, că sunt aşteptaţi să depună Cv-ul la AJOFM Gorj. Selecţia o va face direct angajatorul, în baza unui test pe care cei interesaţi trebuie să-l treacă. „Avem 10 locuri de muncă în Franţa la tăiat de vie. Persoanele trebuie să cunoască şi să fi tăiat vie chiar în gospodărie, pentru că vor primi de la angajator, la adresa pe care o vor trece în aplicaţie, un test cu paşii respectivi, când, cum şi la ce distanţă trebuie tăiată via. Se mai cer cunoştinţe minime de limba franceză. Gorjenii care doresc un astfel de job sunt aşteptaţi să vină la AJOFM, unde vor completa un formular Europass în franceză. Se mai solicită pe lângă CV şi cazier judiciar”, a declarat Ana-Maria Niculescu, director executiv AJOFM Gorj.

Salariul, 10 euro pe oră. Contractul, pe 3 luni

La tăiatul viei, contractul va fi de 3 luni, iar masa şi cazarea sunt asigurate. Sunt în prezent disponibile prin Euress peste 300 de posturi de muncă în ţări din UE, precum Germania, Franţa, Danemarca. Marea Britanie care caută forţă de muncă pentru diferite domenii de la construcţii, prestări servicii, până la sănătate şi agricultură.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente