7.9 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 21, 2021
AcasăSocialSudează-ți viitorul - proiectul inedit al celor de la Colegiul Tehnic MOTRU!...

Sudează-ți viitorul – proiectul inedit al celor de la Colegiul Tehnic MOTRU! Ajută-i să primească FINANȚARE!

proiect-motru-3Orașul Motru se află într-o zonă defavorizată care se confruntă în ultimii ani cu lipsa meseriașilor în anumite domenii. După ce în vara acestui an, 34 de elevi și trei profesori au participat la Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei-proiect susținut de OMV Petrom, reprezentanții Colegiului Tehnic Motru își doresc să îi ajute pe tineri să fie mult mai bine pregătiți pentru piața muncii! Ca să atingă acest țel, profesorul Mihaela Crăciunescu a inițiat proiectul „Sudează-ți viitorul” și l-a înscris în competiția „Idei din Țara lui Andrei!”. Elevii din Motru au nevoie de voturi pentru ca proiectul lor să primească finanțarea de care are nevoie.

Sudează-ți viitorul - proiectul inedit al celor de la Colegiul Tehnic MOTRU! Ajută-i să primească FINANȚARE!Profesorul Mihaela Crăciunescu, de la Colegiul Tehnic Motru, este inițiatorul proiectului „Sudează-ți viitorul!”, înscris în competiția „Idei din Țara lui Andrei”, program finanțat de OMV Petrom. Profesorul Crăciunescu spune că alături de cadrele didactice implicate în proiect- Tutunaru Mariana, Giurcă Mariana Ayse, Groza Vasilica, Rușeț Adela, Morega Adriana,Tîrîș Tudor- și-a propus să îmbunătățească baza materială a atelierului școală. „Vrem să putem realiza cu elevii de la școala profesională, calificarea sudori confecții metalice pentru înfrumușețarea orașului și al școlii. Dorim să îi ajutăm pe elevi să fie mai pregătiți pentru piața muncii și considerăm că dacă le dăm încredere că pot practica meseria cu pasiune și dedicare, vor oferi servicii de calitate pe piața muncii, vor găsi soluții pentru utilizarea eficientă a resurselor, vor dezvolta activități generatoare de venit sprijinind dezvoltarea sustenabilă a comunității locale”, a spus Mihaela Crăciunescu, cadru didactic la CT Motru.

Buni meseriași. Viitor asigurat

Sudează-ți viitorul - proiectul inedit al celor de la Colegiul Tehnic MOTRU! Ajută-i să primească FINANȚARE!Prin acest proiect, care are șanse la finanțarea oferită de OMV Petrom dacă va fi votat, dascălii își doresc să doteze atelierul școală cu echipamente și scule specifice sudurii pentru desfășurarea practicii curente și comasate. „În acest fel la practică am putea realiza o gamă extrem de variată de produse: porți, garduri, rafturi metalice, grătare, grilaje, panouri publicitare, bănci și chiar foișoare pentru decor. În atelier avem spațiu necesar pentru producția propriu-zisă, de depozitare a materialelor și de prezentare și vânzare. Prin voluntariatul cadrelor didactice, precum și cu sprijinul maiștrilor- instructori ne propunem pregătirea profesională eficientă a elevilor. (…) În urma acestui proiect unii dintre elevii noștri pot să-și deschidă propriile lor ateliere de confecții metalice. Ne dorim ca absolvenții să înțeleagă importanța școlii profesionale, pentru a fi un bun meseriaș în viitor trebuie să urmezi o școală profesională”, a adăugat Mihaela Crăciunescu.

Cum puteți vota

Sudează-ți viitorul - proiectul inedit al celor de la Colegiul Tehnic MOTRU! Ajută-i să primească FINANȚARE!Pentru a vota proiectul „Sudează-ți viitorul”, procedura nu este foarte complicată: 1) trebuie să vă faceți cont pe site-ul http://itla.taraluiandrei.ro/, ulterior va trebui să confirmați accesând link-ul primit pe mail și introducând codul primit prin mesaj pe telefon. 2) trebuie să dați căutare alfabetică după numele proiectului sau să căutați după numele județului, Gorj – Sudează-ți viitorul. 3) detalii proiect, sus, mai jos de buget va apărea – voteaza – Apoi dați „Da”! Elevii din Motru au nevoie de cât mai multe voturi pentru a câștiga finanțarea acestui proiect a cărei implementare va dura 11 luni.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -