Sute de dosare pentru șomaj la AJOFM!

0
201

Sediu la standarde europene pentru AJOFM GorjSute de tineri cer ajutorul statului după absolvirea. La genția pentru Ocuparea Forțelor de MUncă Gorj solicitările pentru șomaj au curs după susținerea examenelor naționale.

Tinerii absolvenți care își doreau să își facă loc pe piața muncii mai au de așteptat. Din cauza pandemiei nici joburile sezoniere nu mai sunt o variantă. Așa se face că absolvenții se îndreptă către ajutorul acordat de stat. peste 300 de dosare au fost deja depuse la AJOFM Gorj.

Dată limită

“În momentul de față avem depuse în vederea obținerii ajutorului de șomaj 309 dosare. 11 sunt alte tinerilor absolvenți de facultate, două dosare ale unor tineri care au terminat masterul și restul sunt cereri înregistrate din partea absovenților de liceu. Cei din urmă pot opta pentru un ajutor de șomaj indiferent dacă au finalizat sau nu studiile. Aceștia sunt așteptați cu actele până la data de 27.07 inclusiv. În aczul în care își vor continua studiile, bonificația nu se mai acordă” , a transmis Romeo Chiriac directorul AJOFM Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here