Acasa / Headlines / Sute de gorjeni au depus cereri de angajare la fabrica de centuri de siguranță de la Rovinari

Sute de gorjeni au depus cereri de angajare la fabrica de centuri de siguranță de la Rovinari

Câteva sute de CV-uri au fost depuse la Primăria Rovinari pentru angajare la noua fabrică „Autoli“. Fabrica va fi deschisă în acest an, iar în prima fază vor fi angajate în jur de 450 de persoane. Investiția se ridică la suma de 20 de milioane de euro și aparține companiei Autoliv, liderul mondial în sisteme de siguranţă auto.

„În perioada următoare se va întocmi documentația pentru preluarea unui teren în vederea amenajării un centru de formare profesională. O să discutăm să vedem ce avem de făcut. Se lucrează la hala de producție, la terasamente. Am primit la Primăria Rovinari 300-400 de CV-uri. Se primesc în continuare. Vin solicitări de angajare din toate colțurile județuluio. Politica de personal este cea mai bună de pe piață. Sunt parteneri serioși care pun accent pe oameni“, a spus primarul Dorin Filip.

În discuții cu investitori italieni

Reprezentanții Primăriei Rovinari discută cu investitori italieni care vor să deschidă o unitate de producție de elemente pentru pantofi. „Suntem în discuții avansate cu investitori italieni care vor să realizeze anumite elemente pentru pantofi. Este o firmă destul de mare. Suntem în discuții să găsim o locație. Aici ar urma să fie angajați în jur de 40-50 de persoane“, a mai precizat primarul Filip.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*