Acasa / Headlines / Tabără de creaţie la Peştişani

Tabără de creaţie la Peştişani

Tabăra de creaţie plastică şi literară „Cuvânt, lumină şi culoare“ va avea loc în perioada 2 – 7 septembrie, în comuna lui Brâncuşi, Peștișani. „Proiectul cultural are ca scop contribuția la valorificarea patrimoniului cultural creativ local și județean gorjean prin: dezvoltarea de forme inovative de promovare a patrimoniului cultural gorjean pe baza dialogului dintre literatură și arte; stimularea creativilor (scriitori, artiști etc) prin expunerea la patrimoniul cultural local; susținerea dezvoltării de produse culturale care să contribuie la promovarea turistică a județului.

Creațiile participanților se vor regăsi într-un ALBUM editat de Primăria Peștișani. În ziua de 7 septembrie, la Căminul cultural de la Brădiceni avea loc vernisajul expoziției de artă plastică și  recital de creații literare ale scriitorilor participanți la tabără și ale scriitorilor gorjeni prezenți la GALA CREAȚILOR“, se arată într-un comunicat de presă al Bibliotecii Judeţene „Christian Tell“.

Evenimentul este organizat de Biblioteca Județeană ”Christian Tell” Gorj în parteneriat cu Primăria Peștișani și în colaborare cu Filiala Gorj a Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*