14.2 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 11, 2021
AcasăSocialTabără gratuită la Rânca pentru 20 de tineri!

Tabără gratuită la Rânca pentru 20 de tineri!

În perioada 6-9 septembrie, Clubul Rotary Târgu-Jiu, împreună cu Cluburile Rotary din Craiova și Petroșani organizează o Tabără RYLA (Rotary Youth Leadership Award) la Rânca.

La această tabără vor participa 20 de tineri din cele trei județe: Gorj, Dolj și Hunedoara. Tema taberei din acest an va fi Ledearship și Comunicare. Miercuri, 6 septembrie, Tabăra RYLA va debuta cu o inițiere în jocul de GO realizată de domnul Sorin Adrian Sora, președintele Federației Române de GO și o prezentare realizată de domul Gabriel Vladuț-Puterea aproprierii între țări.

RYLA este un program al Rotary International, care are scopul de a ajuta tinerii să-și descopere și să-și folosească talentele pentru a aborda lumea mai conștienți de munca lor și de viața în sine. RYLA are scopul de a proclama și consolida valorile de bază ale Rotary: voluntariat, servicii, prietenie, diversitate, integritate, leadership. Această tabără își propune să dezvolte tinerilor prezenți calitățile de lider, un sentiment de responsabilitate civică și să încurajeze dezvoltarea personală.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -