Acasa / Social / Un târg de Succes, pentru Oltenia

Un târg de Succes, pentru Oltenia

Sute de gorjeni au vizitat ieri cel mai mare Târg Auto din Oltenia, profitând de vremea frumoasă, dar şi de faptul că a fost zi de sărbătoare, creştinii sărbătorindu-l pe Sfântul Petru. Tabloul târgului auto a fost unul complet, în care vizitatorii au avut ce vedea, o marfă variată la preţuri accesibile.

Cum o plimbare nu strică după o săptămână de muncă dar şi într-o zi de sărbătoare, sute de gorjeni au profitat de timpul liber şi au vizitat Târgul Auto Succes, târg despre care spun că nu se pot lipsi de el. Pe o vreme frumoasă, vizitatorii târgului au avut suficient timp la dispoziţie pentru a căuta cele necesare, sau pentru a se delecta în câteva minute de relaxare la tradiţionalii mici oltenesti. La mare căutare s-au dovedit a fi în continuare maşinile, accesoriile auto, dar şi produsele de uz gospodăresc. „Am venit să mai spălăm ochii. Mai găsim câte ceva pentru gospodărie. Ceea ce este bine, la acest târg, este faptul că găsim şi piese dezmembrate. Poate că îmi trebuie doar o mică piesă dintr-una mai mare. Decât să cumpăr de la magazin toată piesa, mai bine prefer să vin aici să caut şi să iau doar componenţa de care am nevoie”, a declarat reporterilor Acces Tv, un gorjean. Un alt cetăţean s-a declarat încântat de faptul că în Târgul Auto Succes a găsit un domn ce vindea arborele de mătase. „Un astfel de puiete am mai văzut doar la Constanţa. Atunci nu am cumpărat, am mai căutat şi nu am găsit! Iată că aici în târg am avut noroc! Nici ca preţ nu mi se pare prea scump, este un copac mai pretenţios”, a mai spus unul din vizitatori. Cert este faptul că la ora actuală, Târgul Auto Succes a ajuns să fie cunoscut de majoritatea oltenilor, o parte din aceştia devenind clienţi fideli, şi asta ca urmare a faptului că aici se găseşte o mare varietate de mărfuri şi produse la preţuri acceptatbile.

Pepene verde, la ofertă

Pentru a fi o sărbătoare completă, printre fructele proaspete, de la standul Succes, s-a aflat şi pepenele verde, preţul de vânzare fiind unul foarte avantajos de 1,5 lei /kg. „Am mai cumpărat lubeniţă, însă pepenele de aici am auzit că este foarte gustos şi dulce. Chiar şi preţul este unul bun faţă de celelalte de pe piaţă, uitaţi şi dumneavoastră doar un 1,5 lei kilogramul. Se merită!”, a spus un cetăţean. Ferma Succes nu a fost lipsită nici ea de admiratori, aceştia fiind încântaţi de frumuseţea animalelor .Tot mai mulţi vizitatori aleg să revină într-un târg care le-a câştigat repede respectul prin condiţiile găsite aici şi modul de prezentare al mărfii. În altă ordine de idei, dacă este zi de duminică, la activităţi este bifată, desigur, vizitarea târgului auto Succes. „Este o atmosferă deosebită şi mă simt bine când vin aici. Vin de fiecare dată duminica, fie pentru a cumpăra câte ceva, fie pentru a mă plimba”, a declarat o vizitatoare fidelă. „Am auzit atâtea despre acest târg şi acum că sunt aici, se vede de unde-i vine renumele. Este aerisit, civilizat şi modern. Fireşte, se poate dezvolta pe parcurs dacă şi vremurile vor permite, dar este incontestabil, o iniţiativă demnă de urmat şi în alte zone”, a spus un cetăţean din Petrila.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*