10.4 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 11, 2021
AcasăHeadlinesTârgu-Jiu, oraşul copiilor de 1 Iunie

Târgu-Jiu, oraşul copiilor de 1 Iunie

1-iunieVoia bună şi distracţia vor fi la ele pentru prichindeii din municipiu. Târgu-Jiul se va transforma într-un oraş al copiilor de 1 Iunie. Aceştia sunt aşteptaţi astăzi, începând cu ora 10, în amfiteatrul din centrul municipiului să ia parte la manifestările dedicate lor cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.

Ca în fiecare an, autorităţile locale au pregătit un program special pentru copiii din municipiu. De la standuri de face painting şi baloane modelabile, dar şi jocuri interactive, până la demonstraţii şi expoziţie cu tehnică şi echipamente organizate de Poliţie, Jandarmerie, Poliţia Locală, Pompieri şi Salvamont, de toate acestea se vor putea bucura toţi copiii prezenţi la manifestări. Tot astăzi, prichindeii vor avea parte de o paradă cu personaje Disney precum şi concursuri de trotinete, biciclete, street bascket, tir cu arcul şi trambuline. La ora 10.00, cei mici vor putea viziona piesa de teatru de păpuşi, Motanul Încălţat. Ziua de mâine va fi una plină de evenimente pentru copiii din Târgu-Jiu.

Surprize şi concursuri la mall

Şi reprezentanţii centrului comercial din Târgu-Jiu anunţă o serie de activităţi pentru copii. Ziua de 1 iunie începe cu jocuri și surprize dulci pentru cei mici. Shopping City Târgu Jiu organizează activități pentru preferințele tuturor participanților, de la mic la mare, cum ar fi un spectacol de carturi, un mega puzzle interactiv, la care poate participa întreaga familie, un spațiu de joacă gonflabil, concursuri de dans cu x-Box Kinnect, facepainting și modelaj de baloane, sesiuni de desenat pe asfalt. În cadrul evenimentului de Ziua Copilului, la Shopping City Târgu Jiu, toți cei prezenți se vor putea bucura de vată de zahăr și de un tort gigant.

Ziua de distracție se încheie cu un concurs tip tombolă, în cadrul căruia toți copiii care se vor înscrie la Info Desk, au șansa să fie câștigătorii super premiului pus la dispoziție: o tabletă Apple iPad 9.7 și o dronă Parrot Jumping Sumo. Premiul poate fi câștigat de copiii cu vârsta până în 15 ani care se înscriu, prezenți la extragerea de la ora 20:00.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -