2.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 17, 2021
AcasăSocialTârgul auto, plin ochi, în prima duminică după Paşte

Târgul auto, plin ochi, în prima duminică după Paşte

Numărul record de vizitatori în cel mai mare târg Auto din Oltenia a ajuns să fie la ordinea zilei pentru zilele de duminică, atunci când vremea însorită, timpul liber şi nevoia de relaxare fac, pentru fiecare gorjean casă bună. S-a întâmplat acelaşi lucru şi ieri, când mii de vizitori din judeţ dar şi din alte zone apropiate au traversat locaţia şi au rămas impresionaţi.

Impresiile vizitatorilor se formează repede, pentru că amploarea şi buna structurare a locaţiei se văd cu ochiul liber, iar interesul de a vinde şi cumpăra marfă variată şi accesibilă este unul la înălţime. Un cuvânt greu de spus îl au fireşte, condiţiile. „Nu poţi spune că nu ai ce găsi în Târgul Auto, decât dacă nu vrei. Este marfă pentru toate nevoile şi buzunarele, unele produse mai vechi altele mai noi, dar alegerea este a fiecăruia dintre noi. Eu, unul, spun că merită osteneala să te afli aici, nu pleci cu mâna goală”, a declarat un vizitator.

Decenţa locaţiei, un câştig

La condiţiile civilizate ale târgului, pe cartea de vizită se mai adaugă şi modul în care acesta este organizat. „Ori de câte ori am ocazia vin duminica în târg. Este aerisit în sensul că oricât de multă lume ar veni aici, nu te calci pe picioare, ai loc să te învârţi, să te uiţi atent la marfă, iar dacă mai ţine şi vremea cu noi, ziua este una reuşită”, a precizat un alt vizitator. „Este bine să avem alternative, acum în vremurile noastre. Este marfă pentru toate categoriile, şi mai ieftină şi mai scumpă, e drept, totul se negociază. Eu am mai fost în Deva la un târg în genul acestuia, dar sunt impresionat de-a dreptul, târgul auto Succes este mult mai mare, nu degeaba i se spune Târgul nr. 1 din Oltenia”, a subliniat alt gorjean. „Nu pot spune că am venit special pentru maşini, dar ma interessează sectorul auto în perspectivă.Ce remarc este faptul că poţi găsi obiecte de mobilier sau piese utile în gospodărie, la grădinărit, adică marfa este una cât se poate de variată. Este un lucru bun pentru toată lumea”, a declarat un alt vizitator.

Marfa se alege după gust şi …buzunar

Investiţia se ridică la aşteptările comercianţilor şi ale vizitatorilor care, impresionaţi de ceea ce văd şi găsesc, nu se sfiiesc să achiziţioneze marfa dorită. Întrun cuvânt, Târgul Auto merită apreciat, aceasat fiind concluzia miilor de vizitatori care menţin recordul greu de doborât pentru o locaţie modernă, adusă la standarde europene şi care pune pe primul loc grija pentru condiţii. Dinamic şi plin de viaţă, Târgul nr. 1 din Oltenia se umple ochi în fiecare duminică pentru că are ce oferi, iar plimbarea nu poate fi decât una reuşită. Nu se știe niciodată ce poți găsi, util și la un preț bun, iar dacă este week-end, se profită din plin de momentele plăcute la care au ocazia. A devenit parte din descrierea şi din definiţia târgului ca cei mai mulţi gorjeni veniţi să ia pulsul târgului aleg să-şi încheie vizitarea, la una din terasele ademenitoare cu mici şi bere.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -