21.6 C
Târgu Jiu
marți, mai 24, 2022
AcasăSocialTârgul Auto Succes, locaţia perfectă pentru o zi de duminică!

Târgul Auto Succes, locaţia perfectă pentru o zi de duminică!

Târgul Auto Succes a fost locaţia perfectă, ieri, pentru mii de vizitatori care i-au trecut pragul. Odată intraţi pe poarta celui mai mare târg auto din Oltenia, gorjenii, dar şi locuitorii din alte judeţe al ţării, şi-au îndreptat atenţia spre animalele din fermele proprii ale companiei Succes, dar şi spre fructele şi legumele proaspete aşezate pe standuri cu mare fast. Vizitatorii au îmbinat utilul cu plăcutul şi au luat la pas fiecare colţişor al Târgului Auto.

Renumele câştigat de Târgul Auto Succes, peste graniţele Gorjului, a făcut ca cetăţenii din judeţele învecinate să vină, în zi de duminică, în cel mai mare Târg Auto din Oltenia. Şi asta, nu doar pentru a achiziţiona produsele de care au nevoie, ci şi pentru a-şi petrece timpul liber după o săptămână de muncă. Vremea a fost una prielnică, aşa că mii de gorjeni au profitat şi de toate condiţiile târgului pentru a lua pulsul târgului auto. Terasele au fost pline ochi, cu produse proaspete şi îmbietoare pentru trecători. La mare căutare sunt maşinile, accesoriile auto, dar sunt la fel de solicitate şi tot felul de produse utile în gospodării. „Am venit de la Roşia de Amaradia şi nu este pentru prima dată. Nu am venit să iau ceva anume, ci să mă plimb. Mai facem şi altceva. Am văzut că sunt de toate aici şi văd că este şi foarte multă lume”, a spus o vizitatoare a târgului auto. Pentru gorjeni, a devenit o tradiţie respectată duminică de duminică să-şi petreacă timpul liber în cele mai mare târg auto din Oltenia. Încă de la intrare, ofertele sunt ispititoare. Rafturile cu fructe proaspete şi la preţuri de producător îngroaşă serios rândurile cumpărătorilor. Gospodarii şi-au îndreptat atenţia atât spre legumele şi sămânţele necesare acum, la început de primăvară, cât şi spre utilajele necesare într-o gospodărie.

Mulţumiţi de numărul comercianţilor

Vizitatorii târgului sunt mulţumiţi de numărul mare al comercianţilor prezenţi, dar şi de marfa şi preţurile accesibile ale produselor. Maşinile sunt prezente într-o gamă largă, care ar putea trece şi cele mai dificile gusturi şi pretenţii. Parcări amenajate şi spaţiu adecvat pentru comercianţi, dar şi pentru vizitatori, acestea sunt puncte de greutate în descrierea celui mai mare Târg Auto din Oltenia, care nu se dezminte de la ceea ce a devenit, atracţia gorjenilor.

Terasele, la mare căutare

Şi cum o vreme bună, un timp liber şi relaxarea se îmbină foarte bine, vizitatorii fideli s-au delectat cu mâncare şi voie bună, la terase. Încă de la primele ore ale dimineţii locaţiile cu mâncare au fost luate cu asalt de cetăţenii prezenţi în târgul auto. Astfel, Târgul Auto Succes a rămas atracţia principală atât în zi de duminică, cât şi în zi de joi, pentru petrecerea timpului liber.

Cum se va circula pe Calea Eroilor după finalizarea lucrărilor?!

1
Autoritățile din Târgu Jiu au în plan să restricționeze accesul mașinilor pe Calea Eroilor, după...

Autobuzele vechi ale Transloc intră la „mașini de epocă”

0
Autobuzele vechi de peste 30 ale societății de transport în comun Transloc , care au...

A început o nouă sesiune a programelor Rabla şi Rabla Plus

0
O nouă sesiune de înscriere în programele "Rabla" şi "Rabla Plus" va debuta vineri, noutatea...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!