5.3 C
Târgu Jiu
duminică, mai 9, 2021
AcasăHeadlinesTârgul nr. 1 din Oltenia atrage număr record de vizitatori

Târgul nr. 1 din Oltenia atrage număr record de vizitatori

Farmecul sărbătorilor şi al minivacanţei prilejuite de acestea s-au resimţit din plin, ieri, în cel mai mare Târg Auto din Oltenia, unde mii de vizitatori au luat cu asalt locaţia aflată la mare căutare. Cum o plimbare nu strică după festinul de Crăciun, ei bine, pentru mii de târgujieni şi nu numai, ziua de ieri a adus un motiv în plus să ia pulsul târgului auto, dar şi să mai ardă din caloriile accumulate după mesele tradiţionale şi cam…excesive. Astfel, vizitatorii s-au îngrămădit să afle noutăţile şi să petreacă momente de relaxare în cel mai mare Târg auto din Oltenia.

Mii de gorjeni au venit ieri cu voie bună în Târgul Auto, într-o zi de duminică ce le-a pregătit o atmosferă de sărbători. Se apropie Anul Nou, aşa că tot mai mulţi vizitatori au dorit să vadă cu proprii ochi şi să revină în târg, un loc ce a devenit tot mai familiar. „Este o atmosferă deosebită, nu putem nega acest lucru, să te afli aici. Eu sunt în trecere, sunt din Olt, dar am profitat de ocazie, pentru că este binevenită. Marfă bună, variată, pentru toate posibilităţile, şi chiar o plimbare prin târg sunt motive suficiente pentru mine să mă aflu aici, astăzi”, a declarat un vizitator. Este frumos ceea ce s-a făcut aici, apreciem acum mai ales, în această perioadă de sărbători, când mai trebuie să uităm de mâncare şi să facem puţină mişcare. Am auzit atâtea despre acest târg, trebuia să îmi aduc şi familia aici. Nu regret, merită să rupem câteva ore din timpul nostru şi să luăm pulsul târgului auto Succes”, a declarat un alt vizitator. Încântaţi de atmosfera pe care o găsesc în fiecare duminică în târgul auto au fost şi alţi vizitatori care au găsit de apreciat şi poziţionarea, iar „marfa face toţi banii şi efortul” după cum au spus oamenii.

O zi în târgul asaltat de lume, motiv de mişcare şi relaxare

Caloriile, bate’le vina, şi-au spus şi alţi vizitatori care au subliniat că au preferat locaţia Târgului Auto, şi nu să ajungă în vizite, la alte mese copioase şi cam nesănătoase. „Ei, sărbătorile la români aduc şi ceva excese alimentare, nu avem ce face, dar trebuie să îmbinăm utilul cu plăcutul şi să mai ieşim din casă dacă tot suntem liberi. Te pui la curent cu noutăţile, mai arzi nişte calorii, iar aici în târg nu ai timp să te plictiseşti”, a declarat un vizitator. Un târg auto colindat i-a smuls un zâmbet sincer şi unui domn care a spus din capul locului că „Vin des în acest târg, ori de câte ori am nevoie de ceva, aici aleg să îmi îndrept paşii. Eu vin cu plăcere, pentru că în târgul auto mă destind, iar după o săptămână de muncă, este normal să vrei să te mai rupi de probleme şi să te destinzi. Este de dorit ca şi alte judeţe să urmeze modelul”, a spus un vizitator. La tot pasul se vede în cel mai mare târg auto din Oltenia efortul din partea comercianţilor de a veni cu ofertă bogată şi de a atrage oamenii cu tot felul de produse trebuincioase, de la accesorii auto, electrocasnice, articole de încălţat şi vestimentaţie până la articole de larg consum şi grădinărit. „Ce să spun decât că este un târg modern, aerisit, se vede interesul în crearea condiţiilor şi mai ales în atragerea comercianţilor şi cumpărătorilor. Sper să se menţină afluxul de vizitatori şi în 2014”, a spus un comerciant.

Târgul Auto Succes, atracţie şi în 2014

În prag de sărbători, târgul Auto Succes se menţine o atracţie greu de doborât pentru că majoritatea gorjenilor recunosc faptul că pentru ei, Târgul Auto creează oportunităţi şi momente plăcute, de relaxare, ca de …duminică. Cea mai frecventă opinie legată despre târg este că „marfa este din belşug, variată şi accesibilă, bani să ai. Condiţiile le egalează pe cele pe care le oferă vizitatorilor târgurile din afară” spun vizitatorii. „Vin des, în fiecare duminică aici. Acum câţiva ani, ne duceam la Piteşti, la Craiova, acum vin aici, deci, era mai mult decât necesară o astfel de investiţie”, a precizat un vizitator. „Este un târg modern, comparabil cu alte locaţii similare din judeţe mai mari. Cel mai mult mă atrage varietatea mărfii, care scuteşte mult lumea de alte căutări inutile. Nu mai spun de condiţii, terasele la care poţi face oricând o pauză. Am numai cuvinte de apreciere”, a declarat un alt vizitator. Astfel, în fiecare zi de joi şi dumincă, mii de gorjeni vin cu plăcere să ia pulsul celui mai mare târg auto din Oltenia, un loc care şi-a câştigat renumele prin atenţia acordată civilizaţiei şi bunului simţ. Parcări amenajate şi spaţiu adecvat pentru comercianţi dar şi pentru viziatori, acestea sunt puncte de greutate în descrierea celui mai mare Târg Auto din Oltenia. Foarte aproape de cumpăna dintre ani, Târgul Auto Succes rămâne un loc din ce în ce mai vizitat, din foarte multe considerente pe care le recunosc, deopotrivă, vizitatorii şi comercianţi. Premise sunt, dintre cele mai bune, ca şi în anul ce bate la uşă, Târgul Auto Succes, Târgul nr. 1 din Oltenia, să surclaseze preferinţele a mii de vizitatori.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -