Teatrul de păpuși ”Pinocchio” la Teatrul de Vară din Târgu Jiu

0
70

Surpriză pentru copiii din Târgu Jiu. Miercuri, 24 iunie, Teatrul de păpuși ”Pinocchio”, din cadrul Școlii Populare de Artă Târgu Jiu, va juca la Teatrul de Vară din Târgu Jiu, începând cu ora 11:00, premiera spectacolului ”Păcălici și Minciunel”.

Organizatorii descriu momentul ca o poveste muzicală, dinamică, antrenantă, care va capta atenția prin poveste și decor, dar și prin păpușile bine realizate. „Povețele pe care copiii le vor învăța de la personaje sunt legate de faptul că minciuna nu duce la ceva bun, ci trebuie să fie corecți și juști cu cei din jur”, susține purtătorul de cuvânt al SPA. Piesa este scrisă și regizată de actrița Cornelia Diaconu. Din distribuție fac parte: Alina Mornea, Adelina Popescu, Daniela Rednic, Andreea Urlan și Liliana Uscătescu.

În siguranță

„Nouă ne este foarte dor de voi, de prezența, de aplauzele și zâmbetele voastre! Vă așteptăm, așadar, cu mare drag! Intrarea este liberă!Dacă vremea va fi nefavorabilă,spectacolul va fi amânat și reprogramat ulterior!!!! Rândurile pe care spectatori vor putea sta vor fi semnalizate prin marcaje de culoare VERDE. În cadrul rândurilor marcate pentru spectatori, distanța față de următorul spectator sau grup de spectatori, aparținând aceleași familii, va fi de 3 scaune (echivalentul a 2 metri). Accesul în incinta Teatrului de Vară se va face pe poarta principală – strada Vasile Alecsandri, nr.53, iar ieșirea se va realiza pe poarta secundară – spatele Casei de Cultură. Dacă prezentați simptome de răceală, strănut, tuse, vă rugăm să rămâneți acasă. De asemenea, vă rugăm să aveți mască”, au transmis organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here