23.2 C
Târgu Jiu
luni, august 8, 2022
AcasăSocialTineri voluntari vor planta copaci la Vladimir

Tineri voluntari vor planta copaci la Vladimir

18 noiembrie este ziua împăduririi naționale cu ajutorul voluntarilor, astfel că, pentru al treilea an consecutiv, inițiativa națională pe bază de voluntariat „Plantăm fapte bune în România” va desfășura activități de împădurire în mai multe județe, în aceeași zi.

Sâmbătă, 18 noiembrie, voluntarii vor reveni pentru completări de puieți pe terenurile din Lețcani-județul Iași, Peștera- Constanța, Utvin-Timiș și Armășești-județul Ialomița. De asemenea, în aceeași zi, vor fi organizate acțiuni de împădurire pe terenuri noi din Bacău, Buzău, dar și la Grecești – județul Dolj și Vladimir – județul Gorj. Terenurile pe care vor fi realizate acțiunile de plantare sunt fără vegetație forestieră și sunt predispuse sau afectate de diferite procese de degradare (eroziune pluvială, alunecări de teren, poluare sau eroziune eoliană). „Voluntarii interesați să participe la activitățile din 18 noiembrie, se pot înscrie pe site. Toți cei care simt că pot oferi din timpul și din energia lor pentru a ne fi alături în acțiunile de împădurire din 18 noiembrie, sunt așteptați să participe cu cea mai mare bucurie. Credem în ceea ce facem și știm că doar împreună puteam construi lumea la care visăm. Haideți să creștem împreună cu pădurile noastre”, a declarat Marin Toma, Coordonator PFBRo.

Voluntarii participanți primesc în urma activității de plantare sau de organizare o diplomă Green Endorsement, recunoscută în CV de peste 30 de companii de renume.

Gabi Tamaş este noul jucător al echipei Petrolul Ploieşti

0
Acum este oficial, Gabriel Tamaș este proaspătul jucător al Petrolului. Acest anunț a fost făcut...

Gorjean reținut pentru furt calificat

0
Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au reținut, pentru 24 de ore și...

La furat, de prin curtea vecinului

0
Un bărbat de 53 de ani, din comuna Vladimir, a dat iama în curtea vecinului,...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!