Toma, tânărul din Rovinari rănit în accident, are nevoie de ajutor

1
54

Prietenii lui Toma Liviu Daniel, tânărul din Rovinari care a suferit răni grave în urma accidentului ce a avut loc acum aproximativ două săptămâni, pe raza localităţii Drăguţeşti, fac un apel către persoanele care îl cunosc. Acestea, şi nu numai, sunt rugate să meargă la Centrul de Transfuzii din Târgu Jiu pentru a dona sânge, indiferent de grupă. În tragicul accident, Robert sau Uzi, aşa cum îi spuneau prietenii, şi-a pierdut viaţa.

Toma se află în stare gravă la Spitalul „Bagdasar Arsenie” din Capitală. Atât prietenii, cât şi familia acestuia fac un apel disperat către toate persoanele binevoitoare. Orice grupă de sânge şi orice cantitate contează enorm pentru tânărul care, de două săptămâni, se zbate între viaţă şi moarte. Toma a ajuns în această stare în urma unui grav accident rutier ce a avut loc pe DN66. Acum două săptămâni acesta se deplasa spre Rovinari, acolo unde locuieşte, împreună cu alţi patru prieteni. Într-un moment de neatenţie, acesta a pierdut controlul direcţiei, iar maşina în care se afla s-a oprit într-un cap de pod. În urma impactului, Robert, care se afla pe scaunul din dreapta, şi-a pierdut viaţa sub privirile neputincioase ale medicilor. Conform apropiaţilor, Toma Liviu Daniel era sub tratament, iar pastilele pe care le administra i-ar fi provocat somnolenţă. Acesta a suferit mai multe răni, iar imediat după accident a fost transportat la SJU din Târgu Jiu, însă medicii au luat decizia ca acesta să fie transferat la un alt spital din capitală, deoarece starea sa de sănătate se înrăutăţea.

Cei care doresc să îl ajute pe Toma sunt rugaţi să meargă la Centrul de Transfuzii din Târgu Jiu şi să menţioneze numele tânărului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here