Tragedia care a lovit familia din Motru, deplânsă de comnunitatea şoferilor de TIR din România

0
811

Tragedia care a avut loc ieri pe „centura“ Craiovei a cutremurat comunitatea şoferilor de TIR din România.

Dan Băcescu, de 41 de ani, din municipiul Motru, şi fiica sa în vârstă de şase ani, şi-au pierdut viaţa, după ce un şofer sinucigaş au intrat în maşina în care se aflau cu viteză foarte mare. Ulterior, poliţiştii au aflat că şoferul de 25 de ani vinovat de producerea acestei tragedii a vrut să se sinucidă din cauza unei decepţii în dragoste. Şi soţia sa se află înternată în spital cu răni grave. Şoferul vinovat de producerea acestei tragedii a murit şi el.

Dan Băcescu lucra ca şofer de TIR şi efectzua curse internaţionale. Un coleg al gorjeanului care a sfârşit în acest cumplit accident a postat un mesaj pe Facebook.

„Lăsă în urmă şoselele mai goale şi multă tristeţe“

Ilie Matei, şofer de TIR, deplânge decesul colegului său şi al fiicei sale. Acesta spune că era un coleg exemplar şi că era dedicat în totalitate familiei sale: „Dan Bacescu, cel care a decedat împreună cu fiica sa ne era coleg. Avea 41 ani şi locuia lângă Motru. Lucra în sistem comunitate, în echipaj cu fratele lui pentru o companie de transport din Timişoara. Se întorsese în concediu şi cu câteva zile înainte achiziţionase din banii strânşi cu sudoare, un autoturism. Fetiţa familiei, un exemplu de copil bun şi silitor, asa cum o descriu colegii de şcoală, era tot ce avea colegul nostru mai important pe lumea asta.  Au decis să plece la mare, urmând să se întâlnească cu alţi prieteni acolo. Clipa fatidică în care un tânăr nemulţumit de viaţa amoroasa decide să îşi pună capăt zilelor face din colegul nostru cu multa experienţă de altfel şi familia lui, victima unei tragedii care lasă un gol imens în inima familiilor, prietenilor şi colegilor de branşă.

Era un coleg exemplar, aşa îl descriu ceilalti, dar şoseaua pe care a iubit-o şi a slujit-o i-a fost şi loc de odihnă lui şi micuţei pentru care ar fi dat totul… Şoselele şi-au luat din nou tributul, unul crud… Încă unul de-al nostru pleacă, lăsând în urmă şoselele mai goale şi multă tristeţe în inimile celor care rămân… Trăim, slujim, iubim şi de cele mai multe ori sfârşim pe aceste şosele care ne sunt viaţă, dar şi destin“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here