Tragedie pentru o familie din Bumbești Jiu. O asistentă medicală și bebelușul ei au murit în spitalul din Craiova

0
21833

Tragedie fără margini într-o familie din Bumbești Jiu. O asistentă medicală a de la Secția Chirurgie a Spitalului Orășenesc Bumbești Jiu a murit la vârsta de 28 de ani. Georgiana Negrea se afla internată la Maternitatea Spitalului din Craiova, unde urma să aducă pe lume o fetiță. În urma unor complicații, copilașul a decedat. De asemenea, după câteva ore, și Georgiana s-a stins din viață.

Vestea a fost teribilă pentru familia asistentei. „De ce, Doamne, de ce?!“, este mesajul sfâșietor pe care l-a postat soțul tinerei pe Facebook.

Șeful Georgianei a suferit un infarct

O altă întâmplare teribilă a avut loc săptămâna trecută la Spitalul din Bumbești Jiu. Medicul Oleg Ivanov, șeful Secției de Chirurgie, a suferit un infarct în timp ce se afla la serviciu. Acesta a fost transportat la spitalul din Târgu Jiu, însă medicii au solicitat elicopterul SMURD pentru a fi transportat la un spital din București. Starea de sănătate a medicului este acum stabilă.

Materninatea din Craiova este acum în centrul unei anchete începută de polițiști după ce asistenta medicală din Gorj și copilul său abia născut au murit la un interval de câteva ore. Oamenii legii s-au sesizat din oficiu și fac cercetări pentru moarte suspectă. Primele concluzii medicale au fost că micuța ar fi suferit o hemoragie pulmonară. Imediat după decesul copilului, aflată deja în stare de șoc, a murit și mama. Aparent, din aceeași cauză.

”Mama a fost reoperată, nu știu ce s-a întâmplat. A murit în timpul nopții, la ATI. Am informat Medicina Legală pentru necropsie și, în paralel, a fost sesizată și poliția. În urmă anchetei și a rezultatelor necropsiei, vom vedea ce măsuri luăm la nivelul spitalului, dacă e cazul să sesizăm Colegiul Medicilor, Consiliul Etic din cadrul spitalului. Să vedem dacă este vorba și de o culpă medicală”, a declarat Teodor Sas, managerul SJU Craiova, pentru GdS.ro. De asemenea, atât copilul, cât și femeia în vârstă de 28 de ani au fost testați pentru coronavirus, însă rezultatul nu se cunoaște.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here