Acasa / Social / Tudor: „Avem nevoie de fonduri din partea Guvernului pentru a demara proiectul de restaurare a operelor de la Târgu Jiu”

Tudor: „Avem nevoie de fonduri din partea Guvernului pentru a demara proiectul de restaurare a operelor de la Târgu Jiu”

Viceprimarul Municipiului Târgu Jiu solicită Ministrului Culturii să sprijine autoritățile locale pentru demararea proiectului de restaurare a operelor lui Constantin Brâncuși.  Adrian Tudor susține că la ora actuală Municipiul Târgu Jiu nu-și permite o astfel de investiție, la mijloc fiind vorba despre un patrimoniu cultural.

„Este foarte important să discutăm serios despre dosarul UNESCO și ce facem pentru Constantin Brâncuși. Avem nevoie de fonduri din partea Guvernului pentru a demara proiectul de restaurare. Dacă noi putem susține, acum, lucrări pentru biocidare și desprăfuire, pe viitor trebuie să beneficiem de fonduri și pentru proiect și pentru execuții la restaurarea operelor, pentru că mai trebuie chituri refăcute sau metalizarea Coloanei. Și aici Ministerul Culturii trebuie să ne ajute cu specialiști, în primul rând, și cu fonduri. Pentru că Târgu Jiul este un oraș care nu are un buget care să susține întreținerea unei opere de valoare universală așa cum este Calea Eroilor de la Târgu Jiu”, susține viceprimarul Adrian Tudor.

9 comentarii

 1. De ani de zile vorbiti de aceleasi lucruri si nu faceti nimic pentru orasul asta.Va certati toata ziua, tranformand primaria intr-un balamuc, tu si cu celalalt smintit care pateaza onoarea functiei de primar

 2. Pai de 16 ani cat ai fost la conducerea primariei Tg Jiu iar tara era condusa de PSD de ce nu ai cerut fonduri? De ce nu ai facut absolut nimic pentru cultura in general sau pentru operele lui Constantin Brancusi in particular draga ,,,,,neica Tudor JR?

 3. Pentru ca sa poata sa puna intrebari si prostii ca tine, “gogule”.

  • da, ai dreptate Adi , noi toti cei care punem intrebari despre cum cheltuiesti tu banii nostri publici suntem prosti iar tu esti ala destept.

 4. Bai, prostule,cine este coordonator pentru cheltuirea banului public in primarie?Tu chiar esti tampit!?O dati mereu cu Adi asta care totl o hahalera politica precum prostalaul de Romanescu.Sa cearta unul cu altul pe nervii locuitorilor acestui oras si in rest 0-realizari la marile investitii promise.

  • Mai Dobi , Romanescu e primar de doi ani si jumatate , eu vorbeam de cei aproape 20 de ani in care municipiul a fost condus si de fapt chiar si acum este condus de Circiumaru , Tudor si PSD ul . Ai impresia ca putem uita ca in acest moment PSD ul are controlul in Consiliul Local si permanent acest CL ii pune bete in roate lui Romanescu ?

 5. Bine,cioibalane,atunci voi toti cei care il pupati tot timpul in fund pe acest personaj descalecat din filmele cu Stan si Bran, fara sa face treburi importante pentru oras, tineti-i in continuare pantofii din picioare, nu cumva sa-i cada si sa ramana descult.Oamenii aveau mari asteptari de la acest primar, de aceea i-au dat si votul, numai ca individul calca mereu in strachini,transformand primaria intr-un balamuc.Iar acum ca vin alegerile si va trebui sa deconteze “marile realizari”, da din colt in colt dispertat de propriile nerozii facute in cei aproape 3 ani de cand este primar.Si-a pus si “vechii militanti”, cu al de Morega, Manta,Calugarita, si altii purtatori de vorbe otravite sa-i mai dea inca un branci spre unal doilea mandat, altfel demagogie si manipulare tot mai gretoasa pe la posturile locale rtv, cautand sa-i mai pacaleasca pe creduli.Cat despre Carciumaru si PSD, daca lumea crede ca doar ei reprezinta nereusitele in acest oras amarat, atunci are posibilitatea sa nu-i mai voteza peste cateva luni, la alegeri.Numai sa nu aveti surpriza sa fie exact pe invers, dupa cate tampenii in lant face acest Romanescu.

  • Ai putintica dreptate mai draga Ady-Dany cu privire la Romanescu , este adevarat, Romanescu face tampenii in lant . Anumite tampenii. Cele mai multe tampenii le face tinand in continuare in primarie pe functii cheie zeci de pesedisti de ai lui Circiumaru si Tudor, pesedisti care saboteaza zilnic din toate pozitiile munca actualului primar Romanescu . Am mai spus , Romanescu e moale , nu poate extirpa raul instalat in primarie in ultimii 16 ani .

 6. Bine “gogule”, tu chiar esti un tampit irecuperabil

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*