Vacanţele de pe litoralul bulgăresc, în preferinţele gorjenilor

0
81

Și anul acesta, străinii bat ofertele turistice ale litoralului românesc . Bulgarii și turci devin tot mai cunoscuți pentru litoralurile lor, iar din ce în ce mai mulți gorjeni preferă să-și petreacă vacanța peste hotare. Ofertele din agențiile de turism s-au vândut ca pâinea caldă mai ales în stațiunile bulgărești de pe malul Mării Negre.

virgil-danaricu

Litoralul bulgăresc este în această vară în topul preferințelor gorjenilor. Agențiile de turism din Târgu-Jiu au fost luate cu asalt însă, gorjenii nu și-au cumpărat o vacanță pe litoralul românesc ci un sejur în Bulgaria. Dacă anul trecut, Turcia era destinația cea mai solicitată de gorjeni, anul acesta Bulgaria s-a vândut extrem de bine. „Anul acesta, destinaţia care a mers foarte bine e Bulgaria. Deci, staţiunile de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre, respectiv Sunny Beach, Nisipurile de Aur şi Albena s-au vândut foarte bine. Chiar astăzi am avut vânzări pe Sunny Beach, una dintre cele mai frumoase staţiuni ale bulgarilor”, a declarat Virgil Dănăricu, reprezentant al unei agenţii de turism din Târgu-Jiu.

Nici litoralul românesc nu a fost evitat întru totul. Anul acesta, un bilet în Mamaia s-a vândut cu 1.200 de lei de persoană cu toate mesele incluse. „Preţul cel mai bun pe Staţiunea Mamaia, pot să vă spun că e în jur de 1200 de lei de persoană, pentru 7 nopţi de cazare cu cele trei mese”, a mai spus Virgil Dănăricu. Potrivit agenților de turism, au fost câțiva gorjeni care au optat în acest an și pentru destinații exotice cum ar fi Republica Dominicană, pentru care au scos din buzunar nu mai puțin de 2000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here