Acasa / Social / Vernisarea expoziției „Punți Culturale”

Vernisarea expoziției „Punți Culturale”

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj vă așteaptă miercuri 21 august 2019 începând cu ora 18.00 în sala Florin Isuf la vernisarea expoziției „Punți Culturale”. Expoziția cuprinde lucrările lui Cornel Vana și ale lui Luca Sebastian Vasile.

Turdeanul Luca Sebastian Vasile spune că lucrările sale ies în evidență nu doar prin tehnica utilizată, dar și prin jocul de lumini si umbre. Sebastian Luca spunea într-un interviu că prin munca sa vrea să scoată în evidență frumusețile și unicitatea locului natal.

Cornel Vană este pictorul compozițiilor complexe, cu multe elemente, conferind o încărcătură analitică imaginii, tratată în contraste conduse până în pragul tehnicii clarobscur, dominată de opulență și de un spirit barocizant. Peisaje, naturi statice și compoziții cu personaje se află în aria preocupărilor tematice ale artistului.

Toți gorjenii sunt așteptați așadar miercuri 21 august 2019 la ora 18.00 la vernisarea expoziției “Punți literare” în sala Florin Isuf a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*