Viaţa la Pozitiv, la Liceul Tehnologic Turceni

0
65

Viaţa la Pozitiv, la Liceul Tehnologic TurceniViaţa la Pozitiv, la Liceul Tehnologic TurceniAmfiteatrul Liceului Tehnologic Turceni a fost gazda deschiderii celei de-a VI-a ediții a Programului Educațional Internațional, „VIAȚA LA POZITIV”, coordonat de cadrele didactice Oana Șandru, Cristina Bivolaru și Eugenia Duțuleasa. În deschiderea programului educațional, a avut loc un spectacol oferit de către elevi ai LTT, coordonat de profesoara Oana Șandru. Spectacolul a fost unul de o înaltă ținută artistică, spectatorii din amfiteatrul umplut până la refuz, au gustat și au aplaudat frenetic, diversitățile spectacolului oferit de școlari.

Viaţa la Pozitiv, la Liceul Tehnologic TurceniViaţa la Pozitiv, la Liceul Tehnologic TurceniAstfel, micii artiști ai LTT au oferit celor prezenți cântece de sărbători, în cor, căluții de sărbători, căprițele, ursul. În continuarea spectacolului artiștii s-au mai constituit într-un grup de dansatori moderniști, în Ansamblul Brâulețul, au jucat piesa de teatru cu Moș Crăciun, sau într-o trupă de majorete. Spre final, un ansamblu de naiști coordonați de profesoara Oana Șandru, au făcut deliciul publicului, iar în final, un grup de colindători au colindat pe strune de muzică ușoară. În reușita spectacolului au mai fost implicați instructorii Casei de Cultură Turceni, Valentin Petruța și Marcel Trăistaru, coregrafii Adriana Stelea, Marian Stelea și Claudia Mălăescu, Corul LTT fiind pregătit de profesorul Laurențiu Braia.

Viaţa la Pozitiv, la Liceul Tehnologic TurceniViaţa la Pozitiv, la Liceul Tehnologic TurceniDe asemenea, micii artiști au fost puși în scenă de către actrița Monica Sfetcu și regizorul Ion Alexandrescu. De menționat și totodată de admirat este conlucrarea permanentă dintre profesori, părinți, instructorii Case de Cultură, conducerea Primăriei Turceni și conducerea LTT, ceea ce duce la reușita acestor evenimente de mare frumusețe. Joi, 22 decembrie, artiștii Liceului Tehnologic din Turceni vor oferi un spectacol la Casa de Copii de la Târgu-Cărbunești.

Viaţa la Pozitiv, la Liceul Tehnologic Turceni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here