2.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 17, 2021
AcasăHeadlinesVIDEO: Povestea fantastică de iubire dintre doi tineri cu dizabilităţi. „Este exact...

VIDEO: Povestea fantastică de iubire dintre doi tineri cu dizabilităţi. „Este exact sufletul de care eu aveam nevoie”

nuntaDoi tineri cu handicap trăiesc o poveste de dragoste specială. Nicoleta și Petrișor s-au cunoscut în urmă cu aproximativ doi ani prin intermediul unui site de socializare. Ambii suferă de deficiențe foarte grave, încadrate în gradul I de invaliditate. Petrișor are diagnosticul de parapareză spastică, iar Nicoleta de tetrapareză spastică. El nu își poate folosi picioarele la capacitate normală și se deplasează cu greutate, iar ea are probleme atât la mâini, cât și la picioare. Cu toate acestea, cei doi se completează și reușesc să trăiască singuri, fără ajutor din partea altor persoane.

Weekend-ul trecut, cei doi s-au căsătorit. Petrișor și Nicoleta și-au rugat invitații să se distreze pentru ei, deoarece boala i-a împiedicat să danseze. „Este sufletul meu pereche și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi l-a scos în cale”, spune Nicoleta.

„Experiențele noastre sunt similare”

Petrișor este din Focșani și încercase de mai multe ori să-și întemeieze o familie, dar s-a lovit de mentalitatea celor din jur. A găsit-o pe Nicoleta pe un site de socializare destinat persoanelor cu dizabilități, după care i-a trimis cerere de prietenie pe Facebook. „Mi-a plăcut că avea inițiativă. I-am dat accept pe principiul că era persoană cu dizabilități și m-am gândit că s-ar putea să aibă nevoie de prieteni. Am început să discutăm de pe data de 10 ianuarie 2015”, ne spune Nicoleta. S-au întâlnit după aproximativ o lună și jumătate de când s-au găsit pe Facebook. „Ne-am întâlnit la București, la mall. A venit cu o poveste și când a început să-mi spună povestea am început să mă văd pe mine în oglindă. Experiențele noastre sunt similare și au apărut și niște coincidențe interesante: pe tații noștri îi cheamă Nicolae, iar mamele lucrează în învățământ. M-a cerut de soție pe 6 octombrie, anul trecut, când ne-am și logodit. Totul s-a întâmplat la timp”.

„A fost încununarea celei mai frumoase povești”

Nicoleta s-a convins că Petrișor este sufletul său pereche: „Fiecare lună care trecea îmi demonstra că el este sufletul meu pereche și omul de care aveam nevoie, un suflet special pe care Dumnezeu mi l-a dăruit”. Nunta Nicoletei cu Petrișor a strâns alături mulți prieteni, care au creat o atmosferă fantastică. Sora Nicoletei, care le-a fost și nașă, precum și fratele și sora lui Petrișor, absolvenți ai Conservatorului, au susținut un program special: „A fost o nuntă specială. Cred că a fost încununarea celei mai frumoase povești pe care am trăit-o. A fost o nuntă organizată de prieteni și pentru prieteni. Atmosfera a fost creată de invitați. Eu i-am rugat pe invitați să se distreze din toată inima și pentru noi. Nu a fost o nuntă tradițională, în care mirele și mireasa au jucat toată noaptea, dar chiar și așa, petrecerea a fost fantastică și s-a terminat dimineața. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dăruit și prietenii pe care mi i-a dăruit. Este incredibil ce poate face credință”, a povestit Nicoleta.

„Este cel mai frumos dar pe care puteam să-l am”

Nicoleta și Petrișor reușesc singuri să se gospodărească, în ciuda dificultăților determinate de boală. „Viața împreună estre foarte frumoasă. Reușim să ne completăm și să ne sincronizăm în activitățile zilnic. Facem totul împreună. Petrișor estre un real spijin. Este exact sufletul de care eu aveam nevoie. Este cel mai frumos dar pe care puteam să-l am de la Dumnezeu după atâta zbatere. În momentul în care l-am cunoscut pe Petrișor, valorile mele s-au reașezat și mi-am dat seama ce este mai important”, a mai precizat Nicoleta. Petrișor a spus că a fost atras la Nicoleta în special de inteligența ei și de sufletul său.

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -