Acasa / Social / Ziua Copilului, marcată la Rovinari de Asociația Uniunea Femeilor din Gorj

Ziua Copilului, marcată la Rovinari de Asociația Uniunea Femeilor din Gorj

Asociația Uniunea Femeilor din Gorj organizează, în data de 1 iunie, Ziua Copilului! Cei mici sunt așteptați pe bulevardul din Rovinari pentru a participa la o serie de acțiuni, special pregătite pentru ei.

Ca orice sărbătoare importantă, Ziua Internațională a Copilului va fi marcată prin intermediul Asociației Uniunea Femeilor din Gorj. Pentru bucuria celor mici dar și liniștea celor mari, membrele active ale grupului au pregătit o serie de surprize. Copiii vor fi ținuți în priză prin jocuri și activități educative iar la final cei mici vor pleca acasă și cu daruri.

„Ziua Copilului este un prilej de a sărbători copilăria, de a inspira familia și comunitatea.  Marcăm această zi specială prin concursuri, kangoo jumps, jocuri distractive, premii și cadouri. Împreună ne vom juca Baba Oarba, Hula Hoop, Trage sfoara dar și Cursa in saci. De asemenea, copiii prezenti vor avea parte de o sesiune de picturi pe față. Asociația Uniunea Femeilor din Gorj va oferi premii care constă in jucării si dulciuri, iar cei mici se vor putea bucura si de baloane. Vor fi prezente și câteva personaje de poveste care vor pregăti pentru copii momente artistice. Vă așteptăm în data de 1 iunie, pe bulevardul din Rovinari, ora 11.30” , a transmis Andreea Popa, unul dintre membrii fondatori și purtător de cuvânt în cadrul Asociației Uniunea Femeilor din Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*