Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, marcată la DGASPC Gorj

0
275

Centrele aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență și Protecție a Copilului Gorj marchează, astăzi, Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. La nivelul structurilor se organizează o serie de activități cu caracter cultural-artistic, la care participă în mod activ beneficiarii, sub coordonarea personalului din centre. De astăzi încep și pregătirile pentru sărbătorile de iarnă.

Cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, serviciile sociale subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj au planificate diverse activități ce au drept scop instalarea unui climat armonios, stimulând starea psihică a beneficiarilor și generând un suport afectiv-emoțional pozitiv la nivel comportamental.
„În fiecare complex de servicii din subordinea DGASPC Gorj sunt organizate activități recreative cu muzică, dans, jocuri interactive, interpretare de colinde și recitare de poezii. De asemenea, cu această ocazie se fac primii pași spre atmosfera sărbătorilor de iarnă, beneficiarii participând la confecționarea ornamentelor și decorațiunilor cu care se vor împodobi brazii.
Toate activitățile organizate de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități se desfășoară în condiții de siguranță, adaptate la actualul context pandemic, luându-se măsurile necesare pentru evitarea infectării cu virusul SARS-CoV-2”, transmite conducerea instituției.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here