Acasa / Special / 3 idei ingenioase de cadouri pentru Florii

3 idei ingenioase de cadouri pentru Florii

Floriile reprezintă sărbătoarea care are loc întotdeauna înainte cu o săptămână de Paște, ziua ce marchează Învierea Domnului. După cum se știe, de Florii sunt sărbătoriți toți cei ce poartă nume de flori, oferindu-li-se cadouri. În cazul în care cunoașteți pe cineva care își serbează ziua onomastică de Florii, articolul acesta vă oferă 3 idei de cadouri ingenioase. Nu, nu e vorba de acele daruri clișeice care sunt repetate la infinit și care uneori par să devină atât de cunoscute, încât nu mai e nimic surprinzător pentru cel care le primește.

Am selectat 3 idei de cadouri ingenioase care să vă vină în ajutor. Iată!

  1. O trusă pentru manichiură

Când auziți trusă pentru manichiură nu trebuie să vă gândiți numai la așa-zisul sex frumos, ci și la partea masculină. E drept că se spune că mâinile sunt cartea de vizită a oricărei femei, însă și bărbații au nevoie de o îngrijire a mâinilor. Dacă știți că sărbătoritul sau sărbătorita nu are prea mult timp pentru programările la salonul de înfrumusețare, pentru că da, mai nou și bărbații vizitează aceste locuri, atunci ar fi cazul să îi dăruiți un astfel de cadou. Pe lângă faptul că îi va fi de mare folos, îl veți surprinde. Cinstit acum, de câte ori v-ați gândit la un așa cadou?

  1. Bilet la concert sau voucher pentru o excursie

Știți că iubește călătoriile, aventura, libertatea, spontaneitatea și explorarea? Atunci ați putea să vă gândiți la un bilet la concertul artistului sau trupei preferate sau chiar un voucher pentru o excursie într-un loc pe care sărbătoritul și-ar dori să-l viziteze. Care sunt avantajele acestui cadou? Este potrivit pentru bărbați, dar și pentru femei. Mai mult decât atât, este un cadou surprinzător, scos din tipare, care îl va scoate din rutina zilnică și îi va oferi o stare de bine. Nu credeți că se va bucura într-adevăr?

  1. Un notes pe care să-și noteze toate gândurile, ideile, sarcinile

Dacă vă gândiți la un cadou accesibil ca preț, dar în același timp și ingenios, atunci un notes n-ar fi o idee rea. Notesul este acel caiet pe care oricine își poate nota gândurile, ideile, sarcinile. Seamănă cu o agendă, dar nu sunt la fel. De cele mai multe ori, notesul este nedatat. Om de afaceri sau nu, aproape oricine are nevoie de un notes. Ce e bine la acest accesoriu este că se poate găsi în mai multe variante de modele și texturi. Atelierele Unika sunt producătoare românești de astfel de accesorii. În funcție de preferințele sărbătoritului, puteți alege modelul, textura, culoarea. Plus de asta, aceste notesuri sunt folosite mai mereu, așa că își va aduce aminte cu drag de cel care i l-a oferit. Sfat: Puteți nota pe prima pagină din notes un gând frumos, o urare și o semnătură. Asta da amintire!

Așadar, pregătiți-vă pentru a oferi cadouri gata să surprindă! Dacă nu aveți timp de hoinărit prin magazine, shopping-ul online e la câteva click-uri distanță. Succes la cumpărături!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*