Acasa / Special / Jurnalistul Grigore Cartianu își lansează ultima carte acasă, la Târgu Jiu

Jurnalistul Grigore Cartianu își lansează ultima carte acasă, la Târgu Jiu

Cunoscutul jurnalist gorjean Grigore Cartianu își va lansa ultima sa carte acasă, la Târgu Jiu. Acesta va fi prezent, miercuri, 13 decembrie, la Târgu Jiu, la lansarea cărții „600.000 – #Rezist“. „Îmi face plăcere să vă invit la lansarea volumului „600.000 – #Rezist”, cea de-a noua carte a mea, care abordează într-o manieră surprinzătoare marile proteste civice din acest an“, a spus Grigore Cartianu.

Subtitlul lucrării este edificator: „Fenomenul #Rezist. Povestea celei mai ample rezistențe civice din istoria României”. „600.000” este o carte-manifest, în care se vor regăsi cei 600.000 de protestatari din duminica istorică de 5 februarie 2017, dar și toți cei care, într-un fel sau altul, s-au opus odioasei Ordonanțe 13 și jihadului anti-justiție“, mai arată jurnalistul.

Jurnalistul Grigore Cartianu, un scriitor prolific

Cartea „600.000 – #Rezist” a fost lansată de curând la Târgul de carte „Gaudeamus” de la București. Grigore Cartianu participă la un turneu național de trei săptămâni prin Ardeal, Banat, Oltenia și Muntenia. Lansarea va cuprinde o prezentare făcută de Grigore Cartianu, un dialog cu publicul (întrebări / răspunsuri) și o sesiune de autografe. Autorul va semna autografe pe toate cărțile sale, care pot fi procurate la fața locului.

Grigore Cartianu a mai scris: „Sfârșitul Ceaușeștilor”, „Crimele Revoluției”, „Teroriștii printre noi” și „Cartea Revoluției”. De asemenea, a realizat scenariul filmului documentar „Moartea Ceaușeștilor. Trei zile până la Crăciun”, în regia lui Radu Gabrea.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*