Acasa / Special / Locuri limitate curs Manager de Proiect

Locuri limitate curs Manager de Proiect

În perioada urmãtoare va demara în Piteşti, cursul de Manager de Proiect, curs acreditat de Ministerele Muncii și Educaţiei.

De ce sã urmaţi cursul de Manager Proiect în cadrul Profesional New Consult? Deoarece, aflatã de 11 ani pe piaţa de formare profesionalã s-a impus prin profesionalism şi performanţã, de asemenea, condiţiile moderne de studiu, materialele elaborate astfel încât sã transmitã complet informaţia, mijloace profesionale de prezentare a unui curs, toate acestea, împreunã cu formatori dedicaţi, ce doresc sã furnizeze informaţiile necesare pentru deprinderea abilitãţilor specifice sunt dovada unui curs de succes pe piaţa din Piteşti şi nu numai.

Util celor care manageriazã proiecte din fonduri publice dar şi celor care în cadrul organizaţiilor unde activeazã au proiecte în sarcinã, pe care trebuie sã le conducã şi sã le duca la bun sfârşit cu succes. 

Pentru urmãtoarea sesiune a cursului de Manager Proiect, locurile sunt limitate iar dacã veţi dori sã îl parcurgeţi nu uitaţi sã vã adresaţi centrului de studii Profesional New Consult la  nr de telefoan: 0745 225 566 sau puteţi remite un email la adresa : [email protected]

Sau la sediul firmei din : Tg- Jiu, Str. Victoriei, nr. 35 A, parter (la parterul fostului Hotel Laguna) – birou înscrieri şi sãli de curs.

alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :

Curs Contabilitate; (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate)

Curs Inspector Securitate şi Sãnãtate în Muncã; (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/cors-coordonator-ssm)

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*