ULTIMELE 2 LOCURI pentru Curs Profesional MakeUp Basic

0
52

Vrei sã lucrezi în domeniul beauty? Dintotdeauna ai fost atrasã de frumos? De mai bine de 11 ani, cursurile de make-up oferite de Profesional New Consult au format mii de make-up artişti ce activeazã astãzi atât pe piaţa muncii din România, dar şi din strãinãtate.

Cursul de Machiaj se adreseazã atât celor ce doresc sã obţinã o competenţã nouã şi sã activeze într-un domeniu de maxim interes astãzi, dar şi celor care cautã în permanenţã sã îşi îmbunãtãţeascã cunoştinţele pe care le deţin, printr-o formare continuã. Traineri cu experienţã internaţionalã în arta machiajului vã vor oferi suport şi vã vor insufla pasiunea pentru frumos, punându-vã la dispoziţie gratuit, în cadrul cursului, produse profesionale marca Affect, oferite de site-ul www.topglamorous.ro.

În cadrul acestui curs veţi dobândi noţiuni teoretice şi veţi realiza, sub atenta supraveghere a trainerilor, mai multe tipuri de machiaj, dar şi tehnici diferite precum: machiajul de corecţie a feţei (contouring umed, contouring uscat, contouring cremos), machiaj Pin Up, machiaj de searã, machiaj de mireasã realizat cu tehnica baking, machiaj apple realizat cu tehnica creionului dar şi lucrul cu pigmenţii, multi color blending, precum şi multe altele. Acest curs de bazã complex abordeazã toate temele necesare pentru formarea unui make-up artist profesionist, fiind adresat atât fetelor, cât şi baietilor, la finalul acestuia se va obţine diploma acreditatã şi recunoscutã atât în ţarã, cât şi în strãinãtate.

IMPORTANT! Participând la cursul de Machiaj organizat de Profesional New Consult puteţi beneficia de reduceri de 20% acordate cursanţilor la achiziţionarea de produse profesionale ale brand-urilor de marcã cu care colaborãm, AFFECT COSMETICS, detalii pe www.topglamorous.ro.

De reţinut!!! Cursul este acreditat şi recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei, diplomele fiind valabile atât în ţară, cât şi în strãinãtate.

Mai multe detalii despre cursul de Machiaj pot fi obţinute adresându-vã Profesional New Consult Beauty Academy la urmãtoarele coordonate:

Telefon / WhatsApp: 0745.225.566; Email: [email protected]

Ne găsiți în Târgu Jiu, str.Victoriei, nr. 35A, parter (la parterul fostului Hotel Laguna).

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Curs Coafor (https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/coafor-hair-style/)

Curs Stilist Unghii (https://profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/stilist-protezist-unghii/)

Curs Aplicare Gene

(https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-aplicare-gene-false/)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here