Acasa / Special / ULTIMELE 3 LOCURI curs ACREDITAT APLICARE GENE organizat de Profesional New Consult

ULTIMELE 3 LOCURI curs ACREDITAT APLICARE GENE organizat de Profesional New Consult

Începand cu luna martie vom demara o noua grupa,  în Târgu Jiu pentru  cursul de Gene False, curs acreditat, astfel cã dacã doriţi sã prestaţi aceastã activitate în mod legal, acum aveţi posibilitate participãrii la un curs ce vã oferã o diplomã recunoscutã naţional şi internaţional. De ce sã alegeţi acest curs organizat de Profesional New Consult!? Pentru cã doar aici veţi regãsi traineri cu experienţã, condiţii de studiu la standarde foarte înalte, salon profesional de lucru, materiale şi ustensile profesionale.

În cadrul cursului vor fi abordate tehnicile de aplicare gene fir cu fir dar şi tehnicile de volum 2D şi 3D, acordându-se o importanţã deosebitã cunoştinţelor practice ce vor fi acumulate prin sesiuni de aplicare gene realizate pe modele umane, ce vor ajuta astfel participanţii la curs sã înţeleagã corect tainele acestei meserii pentru a o putea practica ulterior .

Învaţã sã pui în valoare frumuseţea naturalã a ochilor cu ajutorul extensiilor de gene fir cu fir, dar mai ales prin tehnicile de volum 2D şi 3D – un serviciu revoluţionar care s-a extins tot mai mult în industria beauty. Datoritã numeroaselor avantaje oferite, precum alungirea genelor, creşterea în volum, remodelarea şi efectul de lifting, extensiile de gene au devenit una dintre preferatele proceduri de înfrumuseţare.

De reţinut!!! Cursul este acreditat şi recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei, diplomele fiind valabile atât în ţară, cât şi în strãinãtate.

Mai multe detalii despre cursul de Aplicare Gene pot fi obţinute adresându-vã Profesional New Consult Beauty Academy la urmãtoarele coordonate:

Telefon / WhatsApp: 0745.225.566, sau puteţi remite un email la adresa: [email protected]

Ne găsiţi la sediul din Târgu Jiu, str. Victoriei, nr. 35 A, parter ( La parterul fostului Hotel Laguna)

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Curs Machiaj (https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/machiaj-makeup/)

 Curs Stilist Protezist Unghii (https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/stilist-protezist-unghii/ )          

Curs Coafor/HairStyle (https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/coafor-hair-style/)

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*