Ultimele locuri Curs Stivuitorist organizat în Târgu Jiu – avizat ISCIR

0
12

Înscrierile sunt deschise pentru urmãtoarea sesiune a cursului Stivuitorist organizat în Tg -Jiu. Încã puteţi ocupa unul dintre ultimele locuri ale cursului (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/iscir-anre/curs-autorizat-iscir-calificare-stivuitorist), organizat cu avizul ISCIR, necesar şi util tuturor celor care doresc sã se specializeze în aceastã activitate dar şi celor ce doresc sã îşi prelungeascã autorizaţia pe care o deţin în domeniu. Cel mai mic cost de pe piaţã, condiţii de studiu excelente, sãli de curs moderne, suport de curs elaborat.

Cursul este susţinut de formatori cu experienţã în materie, asigurându-se pregãtirea teoreticã dar şi cea practicã necesare formãrii profesionale pentru activitatea de Stivuitorist (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/iscir-anre/curs-autorizat-iscir-calificare-stivuitorist).

Forklift is putting cargo from warehouse to truck outdoors

Participarea la acest curs este necesarã şi utilã tuturor celor care activeazã pe stivuitoare, dar şi celor ce doresc sã înveţe o meserie pe care o pot presta legal doar urmând un curs de pregãtire acreditat şi recunoscut.

Mai multe detalii despre cursul de Stivuitorist pot fi obţinute accesând urmãtorul link: (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/iscir-anre/curs-autorizat-iscir-calificare-stivuitorist) sau  adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult la urmãtoarele coordonate:

telefon contact:  0745 225 566 sau puteţi remite un email la adresa: [email protected].

Sau la sediul firmei din Tg Jiu la urmãtoarea adresã: Tg –Jiu, str. Victoriei, nr. 35 A (la parterul fostului Hotel Laguna)- birou înscrieri şi sãli de curs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here