Acasa / Special / Ultimele locuri pentru Cursul Stilist Unghii

Ultimele locuri pentru Cursul Stilist Unghii

Nu ştii ce carierã sã începi? Doreşti sã activezi în domeniul Beauty? Te aşteptãm la curs Stilist Unghii Târgu Jiu! Manichiura reprezintã reflexia personalitãţii oricãrei femei, aşa ca nu mai ezita, vino sa înveţi de la specialişti cum sa creezi o manichiurã perfectã. Cursul de stilist protezist unghii din cadrul Profesional New Consult vã oferã posibilitatea de a învãţa despre forma unghiilor (naturalã, pãtratã, migdalã, stiletto), despre construirea unghiilor cu gel folosind şablonul, crearea aspectului natural al unghiilor false (aplicarea tipsului), dar şi protezarea unghiilor deteriorate ori demontarea unghiilor cu gel.

IMPORTANT !!! în cadrul cursului veţi exersa realizarea clasicului şi elegantului french, dar şi a  decoraţiunilor pentru unghii, ştampila, aplicarea ştrasurilor, a glitterului sau o foliilor de transfer.  Cursul se adreseazã celor ce cautã sã invete ceva nou si foarte util, dar si celor ce doresc sa isi aprofundeze cunostintele pe care deja le detin, la finele acestuia, eliberandu-se o diploma recunoscuta la nivel national, cat si internaţional.

O nouã sesiune a cursului de Stilist Protezist Unghii va demara în Târgu Jiu în luna iulie, dacã doriţi sã învãţaţi realizarea unor modele ideale de unghii cu gel, e recomandabil sã parcurgeţi acest curs, locurile fiind limitate.

Dacã doriţi sã vă ȋnscrieţi la cursul de Stilist Protezist Unghii – unghii tehnice, vã puteţi adresa centrului de studii Profesional New Consult la Telefon / WhatsApp: 0745.225.566, 0753.336.611 sau puteţi remite un email la adresa: [email protected]

Sau la sediul din Târgu Jiu, str. Victoriei, nr. 35A, parter (La parterul fostului Hotel Laguna).

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Curs Coafor (https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/coafor-hair-style/)

Curs Machiaj (https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/machiaj-makeup/)

Curs Aplicare Gene

(https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-aplicare-gene-false/)

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*