spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews Alert„Avem nevoie mare de puncte” - Tot Grig: „Sunt un fericit că am...

    „Avem nevoie mare de puncte” – Tot Grig: „Sunt un fericit că am putut vedea un meci fantastic ca Barca-Real”

    Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş se gândeşte la ultimele două meciuri din acest an 2010. Tehnicianul plănuieşte să facă cât mai multe rezultate pozitive şi astfel să îmbunătăţească zestrea de puncte. Mai avem de jucat la Urziceni şi acasă cu Oţelul, aşa că orice punct este foarte important.

    Sub presiunea locului

    Aflaţi pe loc retrogradabil, cei de la Pandurii se gândesc să iasă cât mai repede din zona nisipurilor mişcătoare. Sau cel puţin să iasă de pe locurile retrogradabile. „Pandurii este pe locul 16 la trei puncte de locul nouă. Ce să mai spui? Este un campionat echilibrat care se joacă”, a declarat marţi la prânz Petre Grigoraş. Acesta merge mai departe şi spune că următorul joc poate scoate trupa gorjeană de pe locurile „roşii” ale Ligii 1. „Acum avem meci la Urziceni, echipă cu care suntem la egalitate de puncte pe locuri retrogradabile. Sunt extrem de importante aceste puncte şi pot spune că orice rezultat în afara eşecului este bun pentru noi. Oricum, ne aşteaptă un meci extrem de greu, Unirea a jucat foarte bine contra Sportului, au un nucleu de jucători care a jucat în Champions League. Avem nevoie mare de puncte”, a spus Grigoraş.

    În ceea ce priveşte aceste meciuri directe cu echipele din zona fierbinte a Ligii 1, tehnicianul susţine că aceste dueluri sunt extrem de importante. „Nu sunt adeptul meciurilor de şase puncte. Luni avem un meci foarte important. E bine să ai rezultate bune contra echipelor cu care te baţi acolo jos. Echipa a pierdut la Brăneşti, Astra şi Bistriţa în manieră categorică. Am mai reuşit să facem ceva cu Braşov şi Târgu Mureş. Dar încă e greu, aşa că orice punct câştigat e important. Nu ne-au ajutat nici rezultatele, şi în condiţiile în care am făcut trei victorii, două remize şi am pierdut două meciuri am rămas tot în situaţie de retrogradare. Ne trebuie puncte pentru a avea o zestre care să-ţi dea speranţe pentru retur. Vreau determinare totală în aceste ultime două meciuri. Câştigi doar jucând fotbal, am mai spus-o, fotbalul te răsplăteşte doar atunci când îl joci”, a comentat Grigoraş.

    Uimit de forţa Barcei

    Meciul Barcelona-Real Madrid încheiat cu victoria primilor cu scorul de 5-0 a fost ca o lecţie de fotbal pentru Petre Grigoraş. „Sunt un fericit că am putut vedea un meci fantastic ca Barca-Real. Pentru cel puţin o săptămână trăiesc sub impresia acestui meci. M-a încântat maniera Barcelonei care nu şi-a schimbat stilul de joc după adversar. A jucat pe atac aşa cum îmi place mie şi aţi văzut ce a făcut. De aceea vin şi 100 de mii de oameni la stadion să-i vadă”, a încheiat Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    4 COMENTARII

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: