spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertAre 14 ani și vrea să ajungă CAMPION! Cosmin Georgescu se antrenează...

    Are 14 ani și vrea să ajungă CAMPION! Cosmin Georgescu se antrenează câteva ore zilnic

    Cosmin Iulian GrigorescuCosmin Iulian Grigorescu are 14 ani și este atlet legitimat al CS Pandurii Târgu-Jiu. Elevul de la Liceul cu Program Sportiv din Târgu-Jiu, clasa a IX-a, este decis să ajungă atlet medaliat!

    Cosmin Iulian GrigorescuAdolescentul Cosmin Grigorescu este originar din comuna Bumbești-Pițic și vrea să urmeze o facultate de sport, acum fiind elev al Liceului Sportiv din municipiul Târgu-Jiu, dar și sportiv al CS Pandurii. Visează să ajungă antrenor: „Îmi doresc ca pe viitor să devin un mare atlet, să urmez o facultate de sport, apoi să ajung și eu, la rândul meu, un antrenor. Mi-am dat seama că sunt pasionat și priceput la sport la vârsta de 11 ani, când am participat la un concurs de atletism desfășurat la Târgu Jiu. Profesorul meu de sport, Păuna Marian, mi-a zis că sunt talentat și că ar trebui să mă axez pe acest sport-atletism! L-am ascultat și acum sunt atlet și mă pregătesc pentru a câștiga cât mai multe medalii”, a spus sportivul Cosmin Grigorescu.

    Cosmin Iulian GrigorescuCa atlet, Cosmin Grigorescu a obținut doar o medalie de bronz la o alegare montană de 15 kilometri, desfășurată la Baia de Fier. „Fac parte din CS Pandurii Târgu-Jiu de un an și mă antrenez aproximativ două ore pe zi. Anul acesta o să particip la Campionatele Naționale de Juniori 3, la care o să încerc să obțin medalii. De asemenea, voi mai participa și la Campionatele Naționale de Cross. Pe viitor îmi doresc să devin un atlet de renume în România și să particip la concursuri internaționale și să reușesc să iau și medalii importante!”, a spus adolescentul.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: