spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews Alert44 de medalii câștigate la o singură competiție de sportivii Palatului Copiilor...

    44 de medalii câștigate la o singură competiție de sportivii Palatului Copiilor Târgu Jiu

    Sportivii de la Palatul Copiilor Târgu Jiu au câștigat 44 de medalii la Maratonul Campionatelor Naționale Individuale de Radio Orientare. Competiția a avut loc în perioada 8-11 Septembrie, în județul Gorj, la Târgu Jiu și Mușetești.

    „Campionatul de Foxoring s-a desfășurat în pădurea Dealul Târgului, partea de Sud, traseul având între 3 și 8 km lungime, în funcție de categoria de vârstă. Zona de concurs a fost greu alergabilă din cauza vegetației foarte dese pe porțiuni mari.
    Campionatul de 144 MHz s-a desfășurat în pădurea Drăgoieni, tot în partea de Sud, traseul având aici lungimi între 4 si 10 km, cu alergabilitate foarte bună, datorită vegetației mai rare.
    Campionatul de 3,5 MHz, cu trasee de 10 km. și cel de Sprint cu trasee de 3 km. s-au desfășurat în Pădurea Mușetești, în zonă cu alergabilitate foarte bună.
    În cadrul celor patru competiții, respectiv, FOXORING, CLASIC 2m (144 MHz) , CLASIC 80 (3,5MHz) si SPRINT, concurenții au dat dovadă de o bună pregătire fizică și competențe tehnice remarcabile“, a transmis Ionuț Popescu, directorul Palatului Copiilor Târgu Jiu.


    La Fete, cele mai multe medalii au fost obținute de Evelina Vlăduț (3 medalii de aur), Denisse Mija (2 medalii de aur, 1 de argint, 1 de bronz) și Ramona Maria Manea (3 medalii de aur si 1 de argint).
    La Băieți, Adrian Florin Marcu a reușit să obțină 4 medalii de aur, iar Răzvan Voicu a câștigat 1 medalie de aur, 1 de argint și 2 de bronz.
    „Această salbă de medalii se alatura celor 6 medalii mondiale, căștigate în urmă cu o săptămână, la Campionatul Mondial de Radio Orientare din Bulgaria.
    Ne bucurăm să avem în Gorj, la Târgu Jiu, elita radioorentariștilor, sportivi pasionații, talentați, minunați, cu o mare dăruire pentru acest sport!
    Rezultatele deosebite obținute de Palatul Copiilor în ultimii ani au fost posibile și datorită proiectului «PERFORMANȚĂ CONTINUĂ, LA NIVEL ÎNALT, PENTRU RADIOGONIOMETRIA DIN GORJ , 2021-2025”, proiect cofinantat de Consiliul Județean Gorj”, a declarat profesorul coordonator al Cercului de Radiogoniometrie din cadrul Palatului Copiilor Targu Jiu , Marcu Adrian Florin.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: