spot_img
13.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertA început calvarul pentru Pandurii

    A început calvarul pentru Pandurii

    Echipa de fotbal Pandurii a plecat ieri în primul stagiu de pregătire. La Sibiu, gorjenii vor avea un program asiduu de pregătire ce cuprinde câte două antrenamente pe zi, astfel că perioada ce va veni va fi una care va semăna cu un calvar pentru jucătorii pandurilor.

    Şapte absenţe

    Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş recunoaşte că acest cantonament care a început ieri este unul teribil de greu. „Va fi o perioadă grea ca oricare alta. Şi căldura va avea un efect negativ asupra lor. Va fi dificil pentru că te pregăteşti fără să joci pe puncte, pe bani, dar te pregăteşti pentru un campionat lung şi foarte greu. Dacă te uiţi, în afară de 4-5 echipe, toate celelalte vor cupele europene. Am încredere în lotul de jucători, în capacitatea lor de a se concentra şi de a demonstra că jocurile bune din campionatul trecut nu au fost întâmplătoare şi vom încerca să jucăm mult mai bine ca anul trecut. Se va lucra mult mai mult cu mingea, dar nu vom ignora factorul fizic”, a comentat ieri Grigoraş. Acesta merge mai departe şi spune că are ceva probleme de efectiv. „Brata nu putea respira normal şi nu putea duce un meci întreg. S-a operat iar de joi într-o săptămâna abia poate începe alergările uşoare, deci cantonamentul acesta e exclus. Rusu nu poate să vină la noi pentru că până pe 30 iunie are contract cu FC Braşov. Cu toate că noi l-am lăsat un an de zile gratuit nu au vrut să ni-l dea cu 10 zile mai devreme. O să vină în cantonamentul din Austria. Cardoso e răcit. Acum el alături de Pleaşcă au plecat la Bucureşti să facă nişte examene medicale. Mingote are şi el nişte bătături la picioare, iar Voinea şi Popescu sunt la loturile naţionale”, a enumerat Grig lista cu jucătorii cu probleme şi care nu sunt la pregătire.

    Grig a vorbit şi despre ce va urmări în acest cantonament de la Sibiu. „Lotul de bază a rămas. Asta e îmbucurător. Important e să fie toţi sănătoşi. Va urma o perioadă foarte grea, cu două antrenamente zilnic. Din păcate nu am reuşit să perfectăm cele două jocuri pe care ni le-am fi dorit pentru că anul am găsit adversari. Multe echipe nu au început încă pregătirea, nici de C nici de B. Se pare că vom avea un singur meci cu o echipă mai modestă. În rest vom face jocuri între noi pentru a vedea potenţialul celor nou veniţi şi pentru a perfecţiona jocul nostru”, a mai afirmat Grigoraş.

    Grig despre Piţi

    Tehnicianul pandurilor a comentat şi decizia celor de la FRF care l-au ales pe Victor Pişţurcă selecţioner în locul lui Răzvan Lucescu. „Întrebaţi-l pe Mircea Sandu dacă Piţurcă e soluţia pentru naţională. A calificat echipa de două ori în două mandate. Acum dacă altcineva nu a reuşit şi echipa e pe locul 4 normal că e o soluţie. Ar trebui să I se dea credit. Să vedem dacă va reuşi imposibilul în această campanie pentru că va fi foarte greu. Chiar dacă unii au declarat că echipa e calificată în proporţie de 80 %, e greu să ajungi pe locul 2 şi acolo poţi să dai la baraj de o echipă mult mai bună şi să nu ai nici o şansă”, a încheiat Grig.

    Lotul pandurilor pentru cantonamentul de la Sibiu:
    Lazar, Horvat – Popete, Chiricheş, Tătaru, Rada, Grecu, Alexandru Vlad, Viera, Voiculeţ, Băcilă, Vranjes, Nistor, Pintilii, Avramescu, C. Cristea, Unguru, O. Bucur, Lemnaru, Stromajer şi Alex Grigoraş
    Lipsesc: Mingote, Cardoso, Pleaşcă, Adi Rusu, Daniel Popescu, Voinea şi Brata

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: